Ingezonden persbericht

Bunnik, donderdag 21 augustus 2003

neximus treedt toe tot brancheorganisatie pibn

Ontwikkeling en verbetering internetbureau-branche speerpunt voor Neximus.

Het in Bunnik gevestigde internetbureau Neximus is per 18 augustus jongstleden toegetreden tot de brancheorganisatie Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN). Met de toetreding geeft Neximus aan te staan voor kwaliteitsverbetering en constante ontwikkeling van de eigen organisatie en de internetbureau-branche.

Over PIBN

Momenteel is er sprake van sterke concurrentie in de internetbranche. Hierdoor neemt het aantal internetbureaus de laatste tijd af. Maar de branche is voor klanten nog steeds onvoldoende transparant. Het initiatief is in belangrijke mate gericht op de (potentiële) klanten, die op zoek zijn naar een professioneel en solide internetbureau.

Het Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN) is een initiatief vanuit de branche zelf en gericht op het meer profileren van de branche. Het PIBN bewaakt niet actief de kwaliteit van de aangesloten leden of doet hier uitspraak over. De set criteria waaraan de PIBN deelnemers voldoen hebben een objectief karakter en zijn met name gericht op professionaliteit en continuïteit.

Daarnaast is het PIBN intern naar de branche gericht met het doel kennis te delen en op niet competitieve vlakken synergie te bereiken. Dit om de verdergaande professionalisering van de PIBN-deelnemers te versnellen, kosteneffectiever te produceren en de klanten meer transparantie te kunnen geven.

Over Neximus

Neximus is sinds 1997 een gespecialiseerde internet dienstverlener. Neximus adviseert, realiseert en integreert webtoepassingen. De focus ligt hierbij op het ontsluiten van (digitale) informatie. Organisaties worden sneller, effectiever en klantvriendelijker door het ontsluiten van informatie voor de medewerkers en klanten. Neximus werkt met en voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

Neximus is lid van het Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN) en lid van de Vereniging voor Overheidscommunicatie.

einde bericht

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Tom Steenbakkers,
030 - 659 26 36, t.steenbakkers@neximus.com

Neximus bv

Regulierenring 2

3981 LB Bunnik

Tel: 030 659 26 36

Fax: 030 659 26 46

E-mail: info@neximus.com

Internet: www.neximus.nl