FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


FloraHolland toont regiopresentaties op Plantarium (14-08-03)

FloraHolland organiseert op donderdag 21 augustus a.s. in haar stand (nr. 160) op Plantarium een borrel voor kwekers en kopers van boomkwekerijproducten. In de stand van FloraHolland wordt ook een aantal recente introducties getoond. Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn. De borrel begint om 16.00 uur.

Tijdens deze informele bijeenkomst zal Xander Berents, teamleider van het FloraHolland Intro Point, een presentatie houden over de dienstverlening van FloraHolland bij het introduceren van noviteiten op het gebied van boomkwekerijproducten. Het FloraHolland Intro Point coördineert de activiteiten rondom introducties op de vijf vestigingen van FloraHolland. Het aantal introducties bij FloraHolland in de groep boomkwekerijproducten is in 2003 gegroeid met 300 procent, evenals het aantal nieuwe concepten.
Deze enorme groei komt doordat veilingexporteurs meer boomkwekerijproducten afnemen en boomkwekers zijn zich beter bewust van de noodzaak om nieuwigheden op code te veilen. Op FloraHolland worden boomkwekerijproducten in verschillende verschijningsvormen met succes geintroduceerd. Op dit moment ontwikkelt FloraHolland Intro Point, in samenwerking met Florpartners en een aantal telers van boomkwekerijproducten, een concept om noviteiten in de markt te zetten. Het op kleine schaal testen van nieuwigheden in de markt, een goede informatievoorziening en goede relaties met de schakels in de keten vormen de basis voor een goede introductie.

FloraHolland ondersteunt op allerlei manieren boomkwekers op regionaal niveau teneinde producten af te kunnen zetten op de Europese markt. Als regionale partner met vijf vestigingen, een landelijk Bemiddelingsbureau, handelscentrum Boskoop en Groen Groep Eelde biedt FloraHolland een breed scala aan afzetmogelijkheden. FloraHolland heeft toegang tot 2.500 boomkwekerijkopers en vormt hiermee de toegangspoort tot de Europese markt. FloraHolland heeft in haar stand regiopresentaties staan van de drie belangrijkste productiegebieden op het gebied van boomkwekerij, Boskoop, Venlo en Eelde.

Openingstijden Plantarium
Woensdag 20 augustus van 09.00 uur tot 18.00 uur Donderdag 21 augustus van 09.00 uur tot 18.00 uur Vrijdag 22 augustus van 09.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag 23 augustus van 09.00 uur tot 17.00 uur

Tijdens de FloraHolland Herfstbeurs (3, 4 en 5 september) organiseert FloraHolland op donderdag 4 september een rondleiding speciaal voor boomkwekers op vestiging Naaldwijk. Na een rondleiding in de veiling wordt de FloraHolland Herfstbeurs bezocht. In de stand van FloraHolland op Plantarium kunnen boomkwekers zich inschrijven voor deze rondleiding.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.plantarium.nl


---