Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

21-08-2003
Subsidieverordening recreatieve en promotioneel opgezette activiteiten 2003

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 1 juli 2003 het Recreatief-Toeristisch Beleids- en Actieplan gemeente Alkemade 2003-2007 en de Subsidieverordening recreatieve en promotioneel opgezette activiteiten 2003 heeft vastgesteld. De datum van inwerkingtreding van de verordening is bepaald op de eerste dag na haar bekendmaking.

De verordening is daarnaast een referendabel besluit in de zin van de tijdelijke Referendumwet (Trw). Een (inleidend) verzoek tot het doen houden van een referendum over de Subsidieverordening kan door kiesgerechtigde inwoners van Alkemade binnen 3 weken na de datum van deze publicatie worden ingediend bij de sectie Burgerzaken.

Voor het indienen van een dergelijk verzoek dient gebruik te worden gemaakt van een formulier dat op dit bureau en via deze website verkrijgbaar is. De verordening kan gedurende de openingstijden worden ingezien in het gemeentehuis bij de sectie Interne Zaken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Ruiten van de sectie Bestuurszaken, telefoonnummer (071) 332 72 15.