Gemeente Capelle a/d IJssel


---

Nieuwsbrief: 21-08-2003 - Capelle Actueel

Gemeentelijke toezichthouders controleren woningen in vakantieperiode Toezichthouders controleren woningen van mensen die op vakantie zijn in de zomer periode.

Veilige school
Politie en gemeente vragen aandacht voor verkeersveiligheid

Parkeren tijdens Capelse kermis
Van zondag 24 augustus tot en met maandag 1 september 2003 is parkeren op het parkeerterrein achter het gemeentehuis aan de Lijstersingel niet mogelijk.

Start schooljaar
Omdat op maandag 18 augustus de basisscholen weer zijn begonnen en op maandag 25 augustus het voortgezet onderwijs begint, worden weggebruikers gevraagd extra rekening met hen te houden.

Proefperiode spreekuur paspoorten
Vanaf 1 september 2003 start de deelsector Burgerzaken - voor een proefperiode van drie maanden - met een afsprakenspreekuur voor het aanvragen van een paspoort.

Ken je Sporte!?
Op vrijdag 15 augustus hield het Sportservicepunt de zomereditie van 'Ken je Sporte!?'.

Routewijziging buslijnen 30 en 31
Met ingang van zondag 24 augustus 2003 worden de routes veranderd van buslijnen 30 en 31, die Connexxion in opdracht van de RET uitvoert.

Capelle werkt aan..
De gemeente Capelle aan den IJssel werkt de komende periode aan de recontructie van de Rivierweg, de Uiverstraat en de Roerdomplaan en het fiets- en voetpad aan de Dorus Rijkersrede.

Fascinatio vragenuur
Op dinsdag 26 augustus van 19.30 tot 20.30 uur houdt de gemeente een vragenuur voor bewoners van Fascinatio.

Uit de collegevergadering van 19 augustus 2003

Commissie voor de bezwaar- en beroepschriften
De commissie voor de bezwaar- en beroepschriften vergadert op woensdag 3 september 2003, om 19.30 uur, in het gemeentehuis.

Bekendmaking 16 juli 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en aanvragen voor kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 23 juli 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende reclamevergunningen, bouwvergunningen en aanvragen voor kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 30 juli 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen bouwvergunningen en kapvergunningen,in procedure zijn.

Bekendmaking 6 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen, in procedure zijn.

Bekendmaking 13 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 20 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.
---

info@capelle-ijssel.nl