Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 21-08-2003 Mediaberichten 21 augustus (11.30 uur)

Zwaargewonde fietsster

BLERICK Bij een aanrijding met een personenauto is dinsdagmiddag een 48-jarige vrouw uit Blerick zwaar gewond geraakt. Zij fietste op het fietspad van de minirotonde op de Alberickstraat en de Henriette Roland Holststraat toen ze geen voorrang kreeg van een 19-jarige automobilist uit Venlo. De vrouw is met ernstig rugletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Vechtersbazen aangehouden

WEERT De politie heeft woensdagavond twee broers van 18 en 25 jaar uit Weert aangehouden die even tevoren een 50-jarige man uit Weert mishandeld hadden. Het tweetal reed in een bestelbusje nogal hard over het Wilhelminaplein. Toen de man de bestuurder gebaarde kalm aan te doen, stopte het busje en mishandelden de twee inzittenden de 50-jarige man. Die was op weg om te gaan biljarten en zag kans zich te verweren met zijn biljartkeu.

Nadat de man aangifte had gedaan ging hij naar de EHBO en trof daar het tweetal. De bestuurder was daar om naar zijn arm te laten kijken, waar hij met de biljartkeu was geraakt. Het slachtoffer waarschuwde de politie, die de twee broers kon aanhouden. De mishandelde man liep schaafwonden, letsel aan zijn rug en kneuzingen op.

Gewond na valpartij

MELDERSLO De 54-jarige bestuurder van een quad (een vierwielige motor) heeft woensdagavond een gecompliceerde armbreuk opgelopen toen hij de macht over het stuur verloor. De man was op een privé-terrein aan de Danielweg aan het rijden toen hij de controle over de quad verloor en er af viel. Hij is opgenomen in het ziekenhuis in Venlo.