Ingezonden persbericht

Rose Electronics ondersteunt groeistrategie met opening Benelux-kantoor

Benoeming dedicated Sales Manager Benelux versterkt salesproces en resellerkanaal

Schiphol-Rijk, 21 augustus 2003 - Rose Electronics, leverancier van KVM-oplossingen (Keyboard, Video, Mouse), ondersteunt zijn Benelux-activiteiten met de opening van een kantoor in Nederland. Vanuit het nieuwe Benelux-kantoor op Schiphol-Rijk ondersteunt de nieuwe Sales Manager Clifford Broekhuisen de Rose-partners in het gehele salesproces van pre-sales tot en met after-sales. Met deze benoeming speelt Rose in op de vraag naar KVM-oplossingen in de Benelux. Bovendien richt Broekhuisen zich op de uitbreiding van het reseller-kanaal van Rose.

"De KVM-markt heeft een enorme groeipotentie. Op basis van deze technologie kunnen bedrijven hun ICT-omgevingen vanuit één werkplek optimaal beheren en zo kosten en tijd besparen. Juist nu zijn dat elementen waar iedere onderneming oog voor heeft", zegt Clifford Broekhuisen. "De verkoop van KVM-oplossingen vereist vanwege het technologische karakter veel kennis en ervaring. Ik richt me dan ook primair op de ondersteuning van het verkoopkanaal in het complete salesproces. In nauwe samenwerking met resellers geven we invulling aan de wensen en behoeften van de eindgebruikers. Door de oplossingen maximaal op de klantbehoeften af te stemmen, kunnen we de marktpotentie volledig benutten voor onze ambitieuze groeistrategie."

Broekhuisen heeft ruime ervaring op het gebied van KVM-oplossingen. Als zelfstandig projectleider was hij nauw betrokken bij uiteenlopende projecten voor grotere beheerbaarheid van server-omgevingen met behulp van KVM-technologie. Onder zijn leiding implementeerden grote overheidsorganisaties en financiële instellingen KVM-oplossingen om de efficiency te vergroten, zodat beheerders zich konden concentreren op hun kernactiviteiten. Voor hij in dienst trad bij Rose, ondersteunde hij bij Getronics resellers bij de verkoop van KVM-technologie.

Het nieuwe adres van Rose Electronics Benelux is:
Rose Electronics Benelux
Beech Avenue 54-80
1119 PW Schiphol-Rijk
Tel: +31 (0)20 658 6126
Fax: +31 (0)20 658 6111


---

Rose Electronics Ltd.
Rose Electronics is een toonaangevende leverancier van KVM- en extension-technologie. Met haar complete Keyboard, Video & Mouse-switching-portfolio (KVM) - de Vista, UltraView, UltraMatrix, UltraLink en RackView - en brede reeks van accessoires is Rose één van de belangrijkste spelers in deze hightech nichemarkt. Hoewel OEM-activiteiten de bedrijfsstrategie van Rose Electronics voor een belangrijk deel bepalen, beschouwt het bedrijf de verkoop van producten onder de eigen naam als core business. Klanten in Europa zijn onder meer AOL, Bayer, BMW, DaimlerChrysler en Volkswagen.

Rose Electronics is gevestigd in Houston, Texas (VS). Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 140 medewerkers. Het Europese kantoor is gevestigd in Wiltshire (VK). Rose heeft verder verkoopkantoren in Australië, Duitsland, Nederland, Spanje en het Verre Oosten.

Ingezonden persbericht