Dienstenbond CNV

Meld u aan voor de ledenbijeenkomsten ABN AMRO
21-08-2003

In de berichtgeving die u hebt ontvangen omtrent de ledenbijeenkomsten is niet duidelijk met u gecommuniceerd dat u zich voor die bijeenkomsten in verband met veiligheidsvoorschriften van uw werkgever van te voren moet aanmelden.

U kunt dat doen door CNV Dienstenbond daarover te mailen (e.langeweg@cnvdibo.nl) of u kunt zich via de gezamenlijke website van de vakbonden op het intranet van ABN AMRO Bank aanmelden.

Gering?
Omdat niet iedereen zich aangemeld heeft lijkt het erop dat de opkomst gering is. Maar dat zal toch niet waar zijn. De leden bij ING gingen u voor in een massale opkomst. Nu is het woord aan u.

Instemming
Voor de goede orde breng ik ook nog eens onder uw aandacht dat de bijeenkomsten de instemming hebben van uw werkgever. Zij weten dat de bijeenkomsten worden georganiseerd en daarom worden ze ook gefaciliteerd. Omdat de bijeenkomsten zijn georganiseerd omstreeks de lunchpauzes en aan het einde van de kantoordag hoeft u voor de bijeenkomsten geen vrije tijd op te nemen. U mag de bijeenkomsten tijdens werktijd bezoeken.

Kortom laat zien dat u mee wil praten over uw eigen arbeidsvoorwaarden en dan met name uw pensioen!

Vragen?
Voor vragen over de ontwikkelingen omtrent de CAO cq ledenraadplegingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Erik Langeweg, email: e.langeweg@cnvdibo.nl.