Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

YOURZINE verzorgt E-mail nieuwsbrief VEA

21 augustus 2003 - YOURZINE verzorgt sinds 1 augustus de e-mail marketing nieuwsbrieftoepassing voor VEA /Vereniging van Communicatie Adviesbureaus. "Doelstelling is om onze leden op de hoogte te houden van het nieuws dat hen aangaat en het vertellen van de ontwikkelingen binnen de branche en de VEA", zegt Arnaud Schuurman, projectmanager VEA.

De keuze van VEA voor YOURZINE motiveert Schuurman als volgt: "Uit goede ervaringen met de EffieZine en omdat het zeer eenvoudig is te beheren". YOURZINE verzorgt sinds december 2002 EffieZine, de nieuwsbrieftoepassing per e-mail van Effie (www.effie.nl). De Effie wordt in Nederland sinds 1984 ieder jaar uitgereikt en is veruit de belangrijkste communicatieprijs in Nederland. De Effie is de effectiviteitprijs van VEA /Vereniging van Communicatie Adviesbureaus en de BVA/Associatie Nederlandse Adverteerders. Deelnemers aan de Effie moeten aannemelijk maken dat de communicatie een belangrijke en doorslaggevende rol heeft gespeeld in de geslaagde marketingoperatie.

Over de VEA e-zine
Middels de grafische e-mail nieuwsbrieftoepassing van VEA wordt periodiek een e-zine verzonden naar geïnteresseerden die zich via de Info Service op www.vea.nl kunnen aanmelden. De doelgroep van de e-zine van VEA wordt gevormd door de verschillende verantwoordelijke mensen bij de communicatie-adviesbureaus die lid zijn van de VEA. De e-zine van VEA wordt gepersonaliseerd verzonden naar de ontvangers en bevat clicklinks. Op deze wijze kan men nagaan naar welke informatie de ontvangers verder klikken vanuit de e-zine naar de site van VEA. Maandelijks verzorgt YOURZINE voor VEA daarnaast een marketing rapportage die voortvloeit uit analyse van het bezoekersgedrag van de site naar aanleiding van de verzonden e-zine.

Over VEA
De VEA /Vereniging van Communicatie Adviesbureaus is de branchevereniging die de zakelijke en professionele belangen behartigt van de voornaamste communicatieadviesbureaus in Nederland.

Over YOURZINE
YOURZINE adviseert en faciliteert organisaties die e-mail publishing, e-mail marketing en SMS marketing willen inzetten voor het contact met de doelgroep. Gebruikersvriendelijkheid en heldere communicatie staan hierbij voorop. De YOURZINE e-zine is de nieuwe generatie e-zines: geheel grafisch opgemaakt en gebaseerd op uw eigen huisstijl. De YOURZINE e-zine is hèt medium voor 1-op-1 communicatie met doelgroepen. Aangevuld met de interactieve mogelijkheden van YOURZINE kunnen interesses van doelgroepen gedetailleerd in kaart worden gebracht. Er kan gebruik worden gemaakt van allerlei combinaties met sites, track & trace technieken, multimedia en natuurlijk SMS-marketing.

Op dit moment wordt YOURZINE reeds succesvol toegepast door o.a. P&O Ferries, Deloitte & Touche, Praxis, Univé Verzekeringen, De Bijenkorf, Ilse Media Groep, Kijkshop.nl, Martinair, Dixons, LeadsPR, Interpolis, Dynabyte, Schouten & Nelissen, Aegon.

Meer informatie:

VEA
Arnaud Schuurman
T: 020 642 56 42
F: 020 646 47 37
E: schuurman@vea.nl
I: www.vea.nl

YOURZINE B.V.
Michiel van Riemsdijk
T: 0418 688 688
F: 0418 597 099
E: m.vanriemsdijk@yourzine.nl
I: www.yourzine.nl

E-mail marketing & E-mail publishing & SMS marketing