21/8 De Leijgraaf

Uden 21-8-2003 -

DIVERSE PROCESSEN-VERBAAL, Uden

Op de Keizershof in Uden zag de politie woensdagavond een 15-jarig meisje en een 18-jarige Udenaar uit die plaats rijden op een bromfiets. Beiden droegen zij geen helm, de bestuurster had geen bromfietscertificaat en de brommer was niet verzekerd. De bromfiets werd uit het verkeer genomen en de Udenaren kregen diverse processen-verbaal.

Een 24-jarige inwoner van Schijndel werd die avond op de Keizershof betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Ook hij kreeg een proces-verbaal.

RIJBEWIJS INGEVORDERD, Veghel

Een 47-jarige inwoner van Sint Oedenrode is woensdagavond op het Stadhuisplein in Veghel betrapt op het rijden onder invloed. Hij had dermate diep in het glaasje gekeken dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tevens kreeg hij een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur.

NIET TERUGGEKEERD VAN VERLOF, Uden

De politie heeft een 30-jarige Udenaar aangehouden op de Ereprijsstraat in zijn woonplaats. Onderzoek wees uit dat de man niet teruggekeerd was van zijn verlof uit de Penitentiaire Inrichting in Doetichem. De man reed die avond in een auto op de Ereprijsstraat. Bij navraag bleek de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hiervoor kreeg hij een proces-verbaal. De verdachte is ingesloten.