Ingezonden persbericht


Overname ChatTV door The Mediator Group en Quanza Engineering

Per 1 juli 2003 heeft The Mediator Group samen met Quanza Engineering ChatTV overgenomen. ChatTV is gespecialiseerd in chatapplicaties en beeldcommunicatie via internet. Beide nieuwe eigenaren zien in ChatTV een waardevolle toevoeging op hun dienstverlening. De komende maanden wordt de software van ChatTV sterk uitgebreid.

Opleidingsbureau The Mediator Group en netwerkbedrijf Quanza Engineering hebben beide een belang van 50% genomen in ChatTV. The Mediator Group is gespecialiseerd in kennisoverdracht door opleidingen, events en e-learning. Quanza Engineering bouwt en beheert netwerken en internetomgevingen voor klanten in de grootzakelijke en ISP markt.

ChatTV heeft sinds 1996 met chatapplicaties en videodiensten een indrukwekkende klantenlijst in de wereld van de media en zakelijke dienstverlening opgebouwd. De chat- en videoapplicaties bieden bedrijven de mogelijkheid live contact te onderhouden met de doelgroep. Mensen kunnen elkaar, al dan niet voorzien van beeld en geluid, ontmoeten in de chatboxen en met elkaar communiceren.

Beide bedrijven zien in ChatTV een waardevolle toevoeging aan hun dienstverlening. Naast een waardevolle toevoeging voor de websites, worden de chatapplicatie en videodiensten ingezet in Didactor, de open source e-learning omgeving van The Mediator Group.

De software van ChatTV wordt de komende maanden uitgebreid. De software krijgt meer communicatiemogelijkheden en ook de grafische interface wordt aangepast. Peer-to-peer leren en ondersteuning in leren in een elektronische leeromgeving krijgen hiermee een nieuwe impuls.

Kijk voor meer informatie op www.mediatorgroup.com , www.quanza.net en www.chattv.nl of bel met Guido Fambach van The Mediator Group 020-6821802.