Politie Zeeland


Z-5873-2003 GEWONDE
Tijdens werkzaamheden in de Groenestraat in Biervliet is donderdag rond 12.20 uur een 57-jarige man uit de gemeente Sluis gewond geraakt.
Tijdens het induwen van darmwandprofielen hield hij een balk vast. Deze balk brak af waardoor zijn hand beklemd raakte. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Z-5874-2003 AANRIJDING
Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen vond donderdag rond 06.00 uur een aanrijding plaats.
Een 28-jarige automobilist uit Vlissingen was door de rode licht gereden en was daarbij in aanrijding gekomen met een 16-jarig meisje uit de gemeente Hulst.
Het meisje en haar bijrijdster, een 17-jarige meisje uit Axel zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar bleek dat ze enkel wat schaafwonden en kneuzingen hadden opgelopen. De voertuigen raakten licht beschadigd.

O-5875-2003 RUIT VERNIELD
Van een schuur van een woning aan de Gawege in Waarde is woensdag tussen 12.30 uur en 22.30 uur een ruit vernield.
Het schadebedrag is niet bekend.

W-5876-2003 AANHOUDING
Op het station in Middelburg is donderdagmiddag rond 13.30 uur een 23-jarige inwoner uit Dronten aangehouden.
De man reisde in de trein zonder plaatsbewijs en kreeg een boete hiervoor. Hij gaf echter een valse naam op en is door de conducteur overgedragen aan de politie.

O-5877-2003 AANRIJDING
Op de Veerhavenweg in Kats vond donderdag rond 14.00 uur een aanrijding plaats.
Een 29-jarige automobilist uit Zierikzee verleende geen voorrang aan een 22-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland.
Beide auto's liepen lichte schade op.

O-5878-2003 AANRIJDING
Op de kruising Hikseweg/Kreekweg in Oud-Vossemeer zijn donderdagmorgen rond 08.55 uur een bromfietsster en een automobiliste met elkaar in aanrijding gekomen.
Een inwoonster uit de gemeente Tholen reed op haar bromfiets over de Hikseweg en wilde de kruising met de Kreekweg oversteken. Ze kwam daarbij in aanrijding met een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen die op de Kreekweg reed.
De bromfietsster is met een hersenschudding en enkel kneuzingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Ter observatie moet ze daar een nachtje blijven.
De voertuigen raakten licht bgeschadigd.






Politie Zeeland