Politie Gelderland-Midden

Lichaam vermiste vrouw gevonden in Arnhem Zuid
Publicatiedatum: 21-08-2003

Vanmiddag (donderdag 21 augustus) is het lichaam gevonden van de vermiste mevrouw Vrolijk-Kastelein. De 73-jarige vrouw werd precies twee weken geleden als vermist opgegeven, nadat zij was weggelopen uit het bejaardentehuis Elderhoeve aan de Elderhofseweg in Arnhem.

De overleden vrouw werd gevonden in dichte bosjes van een braakliggend terrein ten noorden van de Batavierenweg en de Eldenseweg, ter hoogte van de `blauwe brug', de fietsbrug over de Batavierenweg nabij Gelredome.
Een man die op het braakliggend terrein aldaar zijn twee honden uitliet heeft de vrouw gevonden. De honden reageerden in de buurt van de bosjes dermate fel, dat de man ging kijken en na drie meter in de dichte bosjes gelopen te zijn, het lichaam van de vrouw vond. Al vrij snel was het de gewaarschuwde politie duidelijk dat het om de vermiste vrouw ging. Bij de vrouw werd haar tas met een brief gevonden waarop haar naam stond. Het stoffelijk overschot is overgebracht naar het politiebureau in Arnhem. Door de gemeentelijke arts werd de schouw verricht. Er is geen sprake van een misdrijf. Door de politie is de familie van de vrouw inmiddels in kennis gesteld.
---