Gemeente Langedijk


Een start met fotoproject en schouw
18 augustus 2003

Zaterdag 23 augustus gaat in Langedijk het project Dorpsgericht Samenwerken van start. Het accent van Dorpsgericht Samenwerken de komende tijd op het gebied dat ligt tussen de Westelijke Randweg, de Geestweg, de Oostelijke Randweg en de N504. De start gaat gepaard met diverse activiteiten. Zo is er een ochtendprogramma bij verzorgingshuis Buitenzorg. Daar wordt vanaf 10.00 uur de officiële aftrap gegeven door wethouder Hans de Graaf. Medewerking wordt verleend door de bekende Langedijker Aris Bouwens, een clown, een banjospeler en de fanfares Kunst na Arbeid en Apollo. Verder zijn er veel kinderactiviteiten en demonstraties door brandweer en politie. s Middags maakt een afvaardiging van het gemeentebestuur een rondgang door een deel van het gebied. Tijdens de zogenaamde Dorpsschouw mag iedereen de gemeentebestuurders en -medewerkers wijzen op verbeterpunten in de wijk.

Een activiteit die de gehele dag doorloopt is het fotoproject "Een andere kijk op de wijk". Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld in een hoogwerker luchtfotos te maken van de buurt. De hoogwerker staat ongeveer een half uur op iedere de standplaats en wordt dan verplaatst naar de volgende buurt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Dorpsgericht Samenwerken: lees de speciale wijkkrant. Mocht u die niet hebben ontvangen dan ligt er een exemplaar voor u klaar in het gemeentehuis.

Op de gemeentelijke website: www.gemeentelangedijk.nl vindt u ook alle informatie over het project. Ga naar Over Langedijk, submenu Dorpsgericht Samenwerken.