Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Middelburg, 30 juni 2003

Streetparade Middelburg groter dan ooit

MIDDELBURG Tijdens de Streetparade, het grootste dansspektakel van Zeeland, rijden dit jaar meer wagens dan ooit mee. Liefst vijftien trucks met muziek en dans trekken op 23 augustus door de historische binnenstad van Middelburg. Dit jaar zal muziekzender TMF voor het eerst verslag doen van het evenement.

De Streetparade in Middelburg beleeft dit jaar zijn derde editie. Het grootste dansevenement van Zeeland belooft dit jaar nog groter te worden dan ooit. Inmiddels is een flinke hoeveelheid Nederlandse en internationale DJs gecontracteerd: Erick-E, DJ Jurgen, Roog, Marcella, Jip de Luxe, Juan Sanchez, Bas & Ram, Mental Theo en vele anderen.

Het dansevenement gaat om 13.30 vanaf de Dam in Middelburg van start. Na een route door de binnenstad vormt het festivalterrein op het Hof van Tange het eindpunt van de Streetparade. Daar begint rond 16.00 de aansluitende Cityparty die tot 23.00 uur duurt. Presentatie van dit feest is in handen van de bekende muziekpresentator Mental Theo. Tijdens de party maakt de populaire jongerenzender TMF opnamen. Op de Markt in Middelburg vinden vanaf 16.00 uur dansdemonstraties plaats. Onder meer de dames van Slammin Steez, winnaar van de Zeeuwse talentenjacht Hooi!koorts, zullen een show verzorgen. s Avonds organiseren de cafis die deelnemen aan de Streetparade afterpartys.

Nieuw is dit jaar dat tickets bij meer dan 750 voorverkoopadressen door het hele land verkrijgbaar zijn: bij de Ticketbox, de Free Record Shops en de Primera winkels. Bellen kan ook naar nummer 0900-9393. In de voorverkoop kosten de tickets 10 euro, aan de deur 12,50. De laatste informatie is te lezen op de website van de Streetparade: www.streetparademiddelburg.nl.



Ingezonden persbericht