Tiscali

P E R S B E R I C H T

Tiscali biedt nederland het voordeligst adsl-product

Dubbel zo snel en 30% goedkoper dan de voordeligste ADSL-aanbieding

Utrecht, 20 augustus 2003 - Tiscali lanceert Tiscali ADSL Surf, het snelste en voordeligste ADSL-abonnement dat vanaf aanstaande maandag 25 augustus tot en met 20 september 2003 exclusief via Albert Heijn-winkels en www.tiscali.nl verkrijgbaar is. Tiscali Surf (512/256 Kbit/s) biedt twee keer sneller ADSL tegen het laagste vaste bedrag per jaar. Voor 269,40 euro per jaar krijgt men - in vergelijking met de huidige voordeligste aanbieding - 2 x zo snel en 30 procent goedkoper ADSL inclusief aansluitkosten, gratis modem, vrijwel geen datalimiet (2000 MB), gratis Anti-Virus en gratis Anti-Spam. De landelijke promotiecampagne van Tiscali, "ADSL VOOR IEDEREEN", is vorige week van start gegaan.

Ruud Huisman, CEO van Tiscali Benelux & Scandinavië: "Wij bieden hiermee een ADSL-product dat, vergeleken met het goedkoopste ADSL-product, 30 procent goedkoper en ook nog 2 x sneller is. En geen adders onder het gras..!"

Het product

Tiscali Surf is het abonnement voor iedereen die tien keer sneller wil internetten dan via een gewone telefoonlijn tegen een laag vast bedrag per jaar. Klanten van Albert Heijn betalen voor Tiscali ADSL Surf 269,40 euro per jaar. Tiscali Surf wordt geleverd via het eigen netwerk van Tiscali en is daardoor sneller, beter en bovendien goedkoper. In de gebieden waar het Tiscali netwerk nog niet beschikbaar is, biedt Tiscali ADSL Light aan via het KPN-netwerk voor een prijs van 299,40 per jaar.

De actie

Tiscali ADSL Surf wordt vanaf maandag 25 augustus landelijk in Albert Heijn-winkels aangeboden. In de winkels kunnen consumenten het gratis Tiscali ADSL startpakket meenemen met een uitgebreide informatiefolder. Door de antwoordkaart uit de folder op te sturen melden zij zich aan bij Tiscali ADSL. Ook kan men zich vanaf morgen via de actiepagina op www.tiscali.nl aanmelden. Op deze site kan men ook een vergelijking met andere aanbieders van ADSL vinden.

Groeimarkt

ADSL groeit explosief in Nederland. In het tweede kwartaal van 2003 is ADSL gestegen naar een marktaandeel van 12% van alle Nederlandse huishoudens met een internetverbinding. De marktaandelen van andere internettoegangsvormen (kabel, telefoon en ISDN) zijn gedaald of gelijk gebleven. (E-monitor consumenten Q2 2003/juli 2003/TNS/NIPO/2).

Over Tiscali B.V.

Tiscali B.V. is de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), 'the Internet Communication Company' met hoofdkantoor in Cagliari, Italië. Tiscali biedt in Europa toegang tot het Internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 31 maart 2003 telde Tiscali 7,6 miljoen actieve gebruikers en 15,2 miljoen unieke bezoekers op haar portals, waarmee zij tot een van de leidende webbedrijven in Europa wordt gerekend (bron: Nielsen NetRatings).

Website Tiscali B.V.: www.tiscali.nl

Voor meer informatie : Margaret van Kempen, telefoon 070 - 346 3760 of 0653 805 856

e-mail m.vankempen@kempenpr.nl