Ingezonden persbericht

Willem-Alexander en Maxima in conflict met onderhoudsbedrijf

koninklijke rel

AMSTERDAM, 20030825 -- Maandag 25 augustus, tussen 19.25 en 20.00 uur, heeft 'Show van Nederland' een koninklijke primeur. De redactie ontdekte dat Prins Willem Alexander en Prinses Maxima een conflict hebben met het onderhoudsbedrijf dat werkzaamheden verricht voor Villa Eikenhorst.



In het huis van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, villa Eikenhorst, is afgelopen tijd druk verbouwd en waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima hebben voor hun inrichting een natuurstenen tafel gekocht in België. Deze tuintafel kostte maar liefst 36.000 euro. Een klusjesman uit Zuid Holland heeft echter per ongeluk deze dure tafel beschadigd. Het prinselijk paar eiste dat de tafel vergoed wordt, maar deze klusjesman wilde uiteraard allereerst de schade laten taxeren.
De verzekeringsmaatschappij weigerde echter uit te keren toen bleek dat de tafel verdwenen was. Maxima en Willem-Alexander hebben nog een rekening openstaan bij het onderhoudsbedrijf van 22.000 euro. Vooralsnog weigeren zij deze openstaande rekening te betalen.
Show van Nederland spoorde het gedupeerde onderhoudsbedrijf op.


Presentatie van 'Show van Nederland'is in handen van Daniëlle Overgaag en Viktor Brand.