Gemeente Zwolle

Uitnodiging Jaargetijdenborrel

De stuurgroep Centrummanagement organiseert 26 augustus a.s. de tweede jaargetijdenborrel van dit jaar. Onder de titel: 'Van draagvlak naar daadkracht', zal de heer ir. W.F.P. Weide, directeur Projectontwikkeling BPF Bouwinvest, een inleiding houden over centrummanagement in relatie tot gebiedsontwikkeling en gebiedsmanagement. Ondernemers in de binnenstad zijn van harte welkom bij deze themabijeenkomst. Doelstelling van de jaargetijdenborrels is om op informele wijze kennis en ideeën uit te wisselen tussen ondernemers, collegeleden en ambtenaren van Zwolle.
De stuurgroep Centrummanagement speelt een voortrekkersrol in het economisch aantrekkelijk houden en verbeteren van de Zwolse binnenstad. In de stuurgroep zitten vertegenwoordigers van City Centrum, Koninklijke Horeca Nederland, Ambulante Handel, vastgoedeigenaren en Kamer van Koophandel.

Burgemeester H.J. Meijer is voorzitter van deze stuurgroep. De bijeenkomst op 26 augustus vindt plaats in de Proosdij, Bethlehems Kerkplein en begint om 17.30 uur.
Voor aanmelden en informatie kunt u contact opnemen met: Gemeente Zwolle, Afdeling Economie en Arbeid,
Mevrouw S. Heeres, telefoon 498 28 77.
U kunt zich ook aanmelding via internet, klik voor het aanmeldformulier.


---