AutoRai

26-8-2003

Greenib Car schenkt Innovam Hyundai Terracan

Algemeen Directeur Rolf Rijkmans van de Innovam Groep heeft woensdag 20 augustus uit handen van Niek Hertsenberg, Director Sales van Greenib Car, de sleutels mogen ontvangen van een Hyundai Terracan. De auto zal worden ingezet tijdens examens van Innovam.

Niek Hertsenberg legt uit waarom Greenib Car de terreinauto heeft geschonken aan de Innovam Groep: Wij hebben hem een tijdje gebruikt voor onze eigen trainingen. Daarna zochten wij een nieuwe bestemming voor deze Terracan. Innovam lag eigenlijk meteen het meest voor de hand. Een betere plek dan hét branche-instituut voor de mobiliteitsbranche kun je voor deze auto toch niet bedenken?

Algemeen Directeur van Innovam, Rolf Rijkmans: Wij proberen het wagenpark in de examenhal zo up-to-date mogelijk te houden. Giften van auto-importeurs zijn daarbij erg belangrijk. Als je dan zon bijna nieuwe auto krijgt, zijn wij daar heel gelukkig mee. De examenkandidaten kunnen zo sleutelen aan moderne voertuigen en daar heeft de branche uiteindelijk profijt van.

Het zal waarschijnlijk niet de laatste auto zijn die Greenib Car aan Innovam schenkt. Hertsenberg: Wij hebben ons voorgenomen dat zodra zich weer zon gelegenheid voordoet, er weer een auto naar het branche-instituut gaat.