Ingezonden persbericht


Persbericht: Bookmark ontwikkelt nieuwe website voor de Nierstichting

PERSBERICHT

Bookmark ontwikkelt nieuwe website voor de Nierstichting

Naarden, 26 augustus 2003. Bookmark heeft een nieuwe website voor de Nierstichting opgeleverd. De Nierstichting had behoefte aan een meer interactieve site, die zij zelf gemakkelijk vanuit een gebruiksvriendelijk content management systeem kan beheersen. Na een oriëntatie werd gekozen voor het interactieve marketingbureau Bookmark. De site is inmiddels te vinden op www.nierstichting.nl.

De Nierstichting zet zich al 35 jaar in voor een betere dialysebehandeling voor nierpatiënten én probeert tevens het aantal dialyse-afhankelijke nierpatiënten terug te dringen. Internet vormt een belangrijk medium voor de Nierstichting om te kunnen communiceren met nierpatiënten en hun omgeving, haar donateurs en haar vrijwilligers. Echter, om met haar tijd mee te kunnen gaan, was er duidelijk behoefte aan een vernieuwde website, met meer interactiviteit én de mogelijkheid om deze volledig vanuit de Nierstichting zelf te kunnen onderhouden.

Na een oriëntatie kwam de Nierstichting terecht bij het interactieve marketingbureau Bookmark. Door de ervaring die Bookmark op marketinggebied heeft, kon het bureau een zinvolle bijdrage leveren aan de invulling van de website. Tevens kon Bookmark een content management systeem leveren dat aan alle eisen van de Nierstichting voldeed. Na enkele maanden is de website nu gereed en te benaderen via www.nierstichting.nl.

14de0324.gif

NOOT AAN DE REDACTIE

Bookmark (www.bookmark.nl) adviseert en assisteert bedrijven bij de organisatie, implementatie en integratie van interactieve marketing strategieën. Kernbegrippen hierbij zijn direct marketing, nieuwe media en loyaliteitsprogramma's. Bookmark werkt voor diverse vooraanstaande bedrijven zoals ANWB ,Brabantia, Disney, Center Parcs, Esselte, Grolsch, Philips, Sagem, Tele Atlas, TPG, Van der Meulen Meesterbakkers en Videoland, en is in ruim zes jaar tijd uitgegroeid tot één van de toonaangevende interactieve marketingbureaus in Nederland.

Voor meer informatie of beeldmateriaal:

Bookmark

Martien Verdeuzeldonk

Commercial Director

e-mail: m.verdeuzeldonk@bookmark.nl

telefoon: 035 - 672 10 00