Eemland noord 11.30 uur

Utrecht 26-8-2003 - Persberichten district Eemland noord

Winkeldief aangehouden
BAARN Maandagmiddag heeft de politie een 41-jarige man uit Baarn aangehouden toen hij met blikjes bier zonder te betalen een winkel aan de Laanstraat had verlaten. De verdachte werd, terwijl hij fietste op de Nieuw Baarnstraat, op basis van zijn signalement door de politie aangehouden.

Vernieler aangehouden
SOEST Maandagavond heeft de politie een 16-jarige jongen aangehouden in verband met baldadigheid in de vorm van vernieling van een vuilnisbak. De politie kreeg de melding binnen dat omstreeks 21.00 uur jongeren bij het Tromslagerpad spullen aan het vernielen waren en luidruchtig waren. Ter plaatse kon een van de jongens worden aangehouden.

Ruzie leidt tot vernieling
BAARN Maandagavond mondde een ruzie in de relationele sfeer uit tot een vechtpartij waarbij tevens de voorruit van een auto van een betrokkene werd vernield. Omstreeks 23.15 uur gooide de 36-jarige verdachte uit Rotterdam een DVD-speler door de ruit van de auto van een 20-jarige man uit Baarn. De man werd door de toegesnelde politie aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.