Ingezonden persbericht

Audi heeft grote hoeveelheden ontwerpgegevens direct beschikbaar dankzij Brocade SAN-infrastructuur

Autofabrikant vergroot databeschikbaarheid en verlaagt ontwerp- en productiekosten

Reading, UK, 26 augustus 2003 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD), leverancier van infrastructuren voor Storage Area Networks (SAN's), biedt met zijn SilkWorm Fabric Switches de basis voor het bedrijfskritische administratie- en archiveringssysteem van autofabrikant Audi. De Brocade SAN-infrastructuur minimaliseert de kosten voor data-opslagbeheer. Daarnaast biedt het SAN technici en ontwerpers continu toegang tot grote hoeveelheden technologische gegevens en informatie over de Audi-carrosserieën en -motoren.

Audi ontwikkelde in mei 2002 de Hyper-KVS-data-archiveringsoplossing waarop CAD- en CAM-data voor het carrosserie- en motorontwerp en de samenstelling wordt opgeslagen, onderzocht en opgeroepen. De uitdaging was om optimaal te profiteren van het verbeterde prestatieniveau met een hoge beschikbaarheid en flexibele schaalbaarheid. Om de grote - en snelgroeiende - hoeveelheden CAD- en CAM-data op de Hyper-KVS-oplossing te ondervangen, koos Audi voor een Brocade-SAN. Daarmee realiseerde het bedrijf de dataverwerkingssnelheden, hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid waarmee de verwachte datagroei voor de komende twee jaar kan worden verwerkt.

"Door de implementatie van een SAN in onze Hyper-KVS-omgeving bieden we gebruikers maximale beschikbaarheid en snelle en eenvoudige toegang tot gearchiveerde data", zegt Michael Bartsch, Project Manager Hyper-KVS-systemen bij Audi. "Brocade biedt hiervoor de juiste kennis en oplossingen. SAN is een zeer bedrijfskritische technologie binnen onze organisatie en we zullen hier in de toekomst dan ook sterk in investeren."

"De Brocade SilkWorm 3200 is de juiste keuze voor bedrijven die zoeken naar een flexibele oplossing met een gunstige prijsstelling, die multivendor SAN-omgevingen ondersteunt", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Marketing van Brocade. "We zijn verheugd dat Audi Brocade heeft gekozen voor een eenvoudig beheer van de snelgroeiende storage-behoeften."

Audi AG
Audi is een internationale ontwikkelaar en producent van kwaliteitsauto's. In 2001 verkocht het bedrijf meer dan 726.000 modellen. De omzet van de Audi Group bedroeg in dat jaar 22 miljard euro. De Audi Group heeft ruim 50.000 medewerkers en is voor 99 procent in handen van Volkswagen AG.

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.

Ingezonden persbericht