1e persbericht van dinsdag 26 augustus 2003

Eindhoven 26-8-2003 - Berichten uit de regio:

Eindhoven: 50 cds gestolen

Op de Boschdijk is maandagavond rond 23.00 uur de rugzak van een 24-jarige Eindhovenaar gestolen. De man fietste door het fietstunneltje dat parallel loopt aan de Boschdijk ter hoogte van de Roosje Vosstraat. Plotseling voelde hij dat iemand aan zijn fiets trok. Toen hij omkeek zag hij dat een man op een scooter zijn rugzak van zijn bagagedrager trok en er vandoor ging in de richting van het Marconiplein. In de rugzak zaten ongeveer 50 cds.

Eindhoven: Verdachte in gestolen auto aangehouden

Op de Oirschotsedijk is dinsdagochtend rond 3.30 uur een 45-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man werd aangetroffen in een auto die op 19 augustus vanaf de Ruysdaelbaan is weggenomen. Hij is voor verder onderzoek de cel in gegaan.

Helmond: Computer gestolen

Uit een woning aan de Lindehoutstraat is maandagavond tussen 22.00 en 23.00 uur een computer gestolen. De dader is binnengekomen via een openstaand raam aan de achterkant van de woning.

Aarle Rixtel: Vrouw onder invloed botst tegen bomen en verkeersbord

Op de Helmondseweg is dinsdagochtend rond 00.35 uur een 39-jarige automobiliste uit Eindhoven de controle over haar voertuig verloren. Ze botste hierdoor tegen twee bomen in de rechterberm en vervolgens tegen een verkeersbord. Uit onderzoek bleek dat de vrouw teveel gedronken had. Bij haar werd een promillage van 0,65 gemeten. Tegen de vrouw wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Asten: Kassalade leeggehaald

In een winkel aan de Emmastraat is tussen maandag 17.00 uur en dinsdag 7.00 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een deur aan de achterkant van het pand open te breken. De kassalade werd leeggehaald.

Oirschot: Sigaretten gestolen

Uit een winkel aan de Loop is in de nacht van maandag op dinsdag een nog onbekende hoeveelheid sigaretten gestolen. De dader kwam binnen door een toegangsdeur te vernielen.

Son: Aanhangwagen met huif gestolen

Vanaf een parkeerplaats aan de 4000 is maandagavond tussen 19.00 en 21.00 uur een aanhangwagen met een witte huif gestolen. De aanhangwagen was voorzien van het kenteken VX-DL-54.