Politie Zaanstreek-waterland



15:45 25-AUG-03
loc.: PURMEREND, BEATRIXPLEIN

Armletsel na aanrijding

Een 68-jarige vrouw uit Purmerend reed over het fietspad richting Geulenstraat. Vlak voor het Beatrixplein werd zij ingehaald door een 12-jarige jongen, die meteen daarna rechtsaf sloeg en haar dus 'sneed'. Er volgde een aanrijding waarbij de vrouw ten val kwam. Met armletsel werd zij overgebracht naar het Waterlandziekenhuis.

---


22:09 25-AUG-03
loc.: PURMEREND, CHURCHILLLAAN

Teveel gedronken

Een 47-jarige man uit Purmerend werd aangehouden nadat bij een controle bleek dat hij alcohol had gedronken. Aan het bureau blies hij 380 ugl wat hem op een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur kwam te staan.

---


22:28 25-AUG-03
loc.: DEN ILP, POLDERWEG

Vouwwagen in brand

Bleek een vouwwagen in brand te staan op een parkeerplaats. Brandweer heeft het vuur geblust. Oorzaak onbekend.

---


00:47 26-AUG-03
loc.: ZAANDAM, K KANSTRAAT

Wilg uitgetreurd

Een 53-jarige vrouw liet haar hondje uit in het Verzetplantsoen en hoorde een raar gekraak. Het bleek dat een groot deel van een treurwilg naar beneden kwam. Vrouw en hond bleven ongedeerd. De boom blokkeerde de gehele rijbaan. De brandweer heeft de weg vrijgemaakt en het gehele plantsoen middels linten afgesloten daar het gevaar bestond dat er nog meer stukken van de boom naar beneden komen. De gemeente heeft later borden en hekken geplaatst.
Gemeente zal in de loop van de ochtend de gehele treurwilg verwijderen.

---


05:37 26-AUG-03
loc.: ZAANDAM, PENNINGWEG

Diefstal uit bedrijf

De toegang tot het bedrijf werd door onbekenden verschaft door het verbreken van een deur. Er werden een aanhangwagen, een computer en divers gereedschap weggenomen.

---


06:44 26-AUG-03
loc.: PURMEREND, W VAN DE BRINKSTRAAT

Twee woningen bezocht door inbrekers

Onbekenden verschaften zich tot twee woningen de toegang via de achterzijde. Van de ene woning was de schuifpui niet afgesloten en verdwenen geld en een digitale camera. Van de andere woning werd de achterdeur opengebroken en werd een tas weggenomen.

---


06:07 26-AUG-03
loc.: PURMEREND, CHRYSANTHENSTRAAT

Diefstal uit winkel

Na vernieling van de winkeldeur namen onbekenden koffie, sigaretten en een geldlade mee.

---


07:43 26-AUG-03
loc.: ZAANDAM, SLUISPOLDERWEG

Geld en gereedschap weg na inbraak

Tussen 18:45 uur en 07:25 uur hebben onbekenden de toegangsdeur van het bedrijf verbroken en zich de toegang tot het pand verschaft. Weggenomen werden een onbekend geldbedrag en elektrisch gereedschap.

---


09:26 26-AUG-03
loc.: PURMEREND, E DOETSHOF

Diefstal uit woning

Tussen 01:30 uur en 08:30 uur werden geld, een paspoort en twee telefoons weggenomen door onbekenden, die zich de toegang tot de woning hadden verschaft via de achterdeur.

---



---- --