Watergebruik Werken aan Wegen

Voor de komende periode zijn (bij voldoende goede weersomstandigheden) de volgende wegwerkzaamheden gepland:

Beukenlaan - Laanstraat:

Maandag 25 augustus 2003 start de reconstructie van de Beukenlaan (vanaf de nieuwe rotonde bij de Dalweg tot aan de Beetzlaan) en de reconstructie van de Laanstraat (vanaf de Beetzlaan tot aan de Vrijheidsweg). De werkzaamheden zullen, afhankelijk van onvoorziene omstandigheden, ongeveer vijf weken gaan duren.

Zoals al eerder is gemeld worden tijdens de uitvoering de genoemde gedeelten van de Beukenlaan en Laanstraat voor het doorgaande autoverkeer afgesloten. Omleidingsroutes worden aangegeven. De Verlengde Talmalaan en Waldeck Pyrmontlaan worden opengesteld voor gemotoriseerd verkeer.

In verband met de bereikbaarheid voor de hulpverleningsdiensten zal op de Verlengde Talmalaan en Waldeck Pyrmontlaan een éénzijdig parkeerverbod worden ingesteld. De verbinding van de Wijnand Toplaan met de Verlengde Talmalaan zal zoveel mogelijk berijdbaar blijven, zodat de Esso-pomp grotendeels bereikbaar blijft. Sporthal Beukendal zal vanaf de rotonde Dalweg/Beukenlaan bereikbaar blijven.

Voor de aanwonenden en bedrijven van het te reconstrueren gedeelte zal de bereikbaarheid zoveel mogelijk in stand worden gehouden. De reconstructiewerkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het opbreken van de asfaltverharding met de daaronder liggende betonverharding en het aanbrengen van een nieuwe asfaltconstructie inclusief enkele asfaltplateaus. Deze maatregelen zijn in 2002 in overleg met een klankbordgroep, waarin enkele bewoners zaten, tot stand gekomen.
---

Gemeente Soest

hal gemeentehuis