26/8 Aa & Dommel

Boxtel 26-8-2003 -

DOOR RUIT GEDUWD, Sint Michielsgestel

Tijdens een ruzie tussen twee 25-jarige inwoners uit Sint Michielsgestel werd een van hen tegen de ruit van de voordeur van een woning aan de Regent Smitsstraat in Sint Michielsgestel geduwd. Hij liep daardoor snijwonden op en is in het ziekenhuis behandeld. De ander is door de politie als verdachte aangehouden.

FLINKE BUIT BIJ WONINGINBRAAK. Berlicum

Maandagavond is er ingebroken in een woning aan de Gerf in Berlicum.Toen de bewoner thuis kwam zag hij dat de complete achterdeur tegen de schutting stond. De scharnierpennen waren verwijderd waarna de deur geheel uit het kozijn was genomen.it de woning worden onder meer twee tv-toestellen, een DVD speler, een portemonnee met een aanzienlijk geldbedrag, 120 videobanden en 150 CD's vermist.Dergelijke diefstallen zijn te bemoeilijken door gebruik te maken van zogenaamde dievenklauwen. Na het uitnemen van de scharnierpennen kan de deur in ieder geval niet verwijderd worden.

NIET VOLDOEN AAN BEVEL/VORDERING, Sint-Oedenrode

In de nacht van maandag op dinsdag is op de Heuvel in zijn woonplaats Sint-Oedenrode een 30-jarge man aangehouden omdat hij niet voldeed aan een bevel of vordering. Agenten waren getuigen van het feit dat een groep van ongeveer 15 baldadige personen een personenauto tot stoppen dwongen. Twee van hen deden dat door voor de auto op de grond te gaan liggen. Van de later aangehouden verdachte werd gezien dat hij de inzittenden van de personenauto kennelijk uitdaagde. Om escalatie te voorkomen is van de verdachte gevorderd om weg te gaan. Toen hij dat niet deed is hij aangehouden. Tijdens de aanhouding begonnen omstanders zich er mee te bemoeien. Mede dankzij de ondersteuning van een aantal ter plaatse aanwezige beveiligingsmedewerkers kon de verdachte zonder verdere problemen worden afgevoerd.