Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

CSC BENOEMT PAUL VAN ROOZENDAAL TOT DIRECTOR BUSINESS DEVELOPMENT

Focus op uitbouwen outsourcingsactiviteiten

Bunnik, 26 augustus 2003 - CSC Computer Sciences BV, één van 's werelds grootste ICT-dienstverleners, benoemt Paul van Roozendaal (42) tot Director Business Development voor Nederland. Als lid van het directieteam is Van Roozendaal verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten van CSC in Nederland. De focus zal daarbij liggen op de uitbreiding van de activiteiten van CSC op het terrein van outsourcing en grote IT-projecten. Van Roozendaal is afkomstig van Cap Gemini Ernst & Young, waar hij de afgelopen vier jaar Vice-President Outsourcing was.

Met de benoeming van Van Roozendaal versterkt CSC de focus op outsourcing, naast de activiteiten op het terrein van consulting en systems integration. Van Roozendaal zegt hierover: "De ambities voor CSC Nederland zijn duidelijk: het uitbouwen van onze activiteiten in lijn met de ambities van CSC in Europa, de VS en de rest van de wereld. CSC is wereldwijd één van de top 3-partijen op het terrein van outsourcing. Die positie wil CSC in Nederland ook verwerven."

Van Roozendaal startte zijn carrière bij Pink Roccade en stapte later over naar Andersen Consulting (nu Accenture). Daar was hij Business Development Director Outsourcing. Vanuit Andersen maakte Van Roozendaal de overstap naar Ernst & Young (later CGE&Y).

Over CSC
Computer Sciences Corporation is sinds de oprichting in 1959 uitgegroeid tot één van 's werelds grootste IT-dienstverleners. CSC's missie is het leveren van oplossingen aan organisaties in industrie en overheid, die exact aansluiten op hun specifieke eisen en die deze organisaties in staat stellen te profiteren van de geavanceerde toepassing van technologie.

CSC heeft wereldwijd circa 90.000 medewerkers. Zij richten zich op systeemontwerp en -integratie, outsourcing van IT en bedrijfsprocessen, applicatiesoftwareontwikkeling, web- en applicatie-hosting en management consulting. Het hoofdkantoor van CSC staat in El Segundo, Californië. Het bedrijf behaalde over het laatste boekjaar, dat eindigde op 28 maart 2003, een omzet van 11,3 miljard dollar. Voor meer informatie: www.csc.nl


---


Ingezonden persbericht