26/8 Den Bosch

's-Hertogenbosch 26-8-2003 -

TWEE AANHOUDINGEN NA OPENLIJKE GEWELDPLEGING, Den Bosch

Maandagavond vond er op de Visstraat in 's-Hertogenbosch een vechtpartij plaats tussen twee groepen jongeren. De politie kon onmiddellijk ingrijpen. Een 13 jarige jongen uit 's-Hertogenbosch deed aangifte van mishandeling. Twee verdachten, 17 en 15 jaar oud uit Rosmalen zijn aangehouden en ingesloten.

CONTROLE AUTOGORDELS, Den Bosch

Maandag zijn op de Gestelseweg, Hekellaan, Dr. Poelsstraat en Van Grobbendocklaan controles gehouden op de draagplicht van autogordels.

63 bestuurders kregen een bekeuring omdat zij geen autogordel om hadden.

DRUGGEBRUIK, Den Bosch

Aan de Sint Janssingel in 's-Hertogenbosch zijn maandagmiddag een 40-jarige man Bosschenaar en een 46-jarige Vughtenaar bekeurd. Het drietal zat op een bank harddrugs te gebruiken.

ALCOHOLGEBRUIK, Den Bosch

Maandag zijn aan het Nachtegaalslaantje in 's-Hertogenbosch vijf mannen bekeurd voor het in het openbaar nuttigen van alcoholhoudende drank. De politie trof een grote puinhoop aan van lege kratten, lege flessen, peuken, bierdopjes en plastic zakken.

HONGER, Den Bosch

Een 28-jarige Bosschenaar stond dinsdagmiddag in een winkel aan de Pensmarkt, pakte een pak koeken uit een schap, liep naar de bovenverdieping en begon de koeken op te eten. Hij werd aangesproken door een personeelslid die hem vroeg of hij de koeken wel wilde betalen. Toen de man antwoordde dat hij daarvoor geen geld had is hij aangehouden en overgedragen aan de politie. Er is proces-verbaal opgemaakt en de man kreeg een winkelverbod voor de duur van 1 jaar.

MET MES OP ZOEK NAAR DADER FIETSDIEFSTAL, Rosmalen

Dinsdagmiddag is op de Berlicumseweg in zijn woonplaats Rosmalen een 36-jarige man aangehouden. Hij was met een mes in de hand gesignaleerd bij het AZC. Hij zou op zoek zijn naar gestolen fiets en de dader. De gewaarschuwde politie kon de man op verdenking van verboden wapenbezit arresteren.