26/8 Land van Cuijk

Cuijk 26-8-2003 -

DISTRICT LAND VAN CUIJK

VERDACHTE VAN WONINGINBRAAK AANGEHOUDEN, Boxmeer

Maandagmiddag is door de politie een 28-jarige inwoner van Boxmeer aangehouden. Hij wordt er van verdacht in de nacht van 19 op 20 augustus te hebben ingebroken in een woning een de Elderom in Boxmeer. De verdachte is ingesloten.

MOTORRIJDER LICHTGEWOND BIJ AANRIJDING, Langenboom

Maandagmiddag is een 24-jarige motorrijder uit Boekel op de kruising van de Eikenlaan en de Hogeweg in Langenboom lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een 31-jarige automobilist uit Wijchen. De automobilist wilde vanaf de Eikenlaan de Hogeweg oprijden en verleende geen voorrang. Hij zag de motorrijder te laat. Het slachtoffer is per ambulance met letsel aan zijn enkels ter controle overgebracht naar een ziekenhuis in Boxmeer.

SNELHEIDSCONTROLES, Langenboom, Mill, Cuijk

Maandagmiddag/avond heeft de politie op diverse plaatsen de maximum snelheid gecontroleerd. Op de Graafseweg in Langenboom werden gisterenmiddag 70 voertuigen gecontroleerd, iedereen hield zich daar keurig aan de snelheid. Op de Vorleweg in Mill zijn 80 voertuigen gecontroleerd. Zeven van hen reden sneller dan de toegestane 50 km/h. De hoogste snelheid bedroeg 72 km/h. Gisterenavond werden bij een controle op de Hork in Cuijk drie van de 70 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 74 km/h waar 50 km/h is toegestaan.

MAN VALT UIT ROLSTOEL, Boxmeer

Maandagmiddag is een 76-jarige man uit Boxmeer op de Raetsingel in zijn woonplaats met zijn elektrische rolstoel tegen een stoeprand aangereden en omgevallen. Het slachtoffer klaagde over pijn in zijn arm. Terplaatse gekomen ambulancepersoneel constateerde dat het allemaal meeviel. De Boxmeerder kon zijn weg uiteindelijk weer met de rolstoel vervolgen.

INBRAAK WINKEL, Boxmeer

Dinsdagmorgenvroeg is ingebroken in een winkel aan de Steenstraat in Boxmeer. De daders braken de toegangsdeur open en namen uit de zaak geld en een nog onbekende hoeveelheid sieraden en Swarovskikristal weg.

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, Boxmeer

Dinsdagmiddag zijn in een winkel aan de Steenstraat in Boxmeer een 41-jarige man en een 38-jarige vrouw, beiden van Russische afkomst aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van kledingstukken ter waarde van ruim 40 euro. Beiden zijn overdragen aan de politie.