26/8 Maasland

Oss 26-8-2003 -

VROUW LANGDURIG MISHANDELD DOOR ECHTGENOOT, Lith

Maandag heeft een 36-jarige inwoonster uit Lith aangifte gedaan van mishandeling door haar 40-jarige echtgenoot. De vrouw zou volgens haar zeggen in de periode van 1991 tot medio augustus 2003 regelmatig door de man zijn geslagen. Verder zou de man haar keel hebben dichtgeknepen. De politie onderzoekt de zaak.

MOEDER DOET AANGIFTE BEDREIGING DOOR ZOON, Oss

Maandagmiddag heeft een 43-jarige inwoonster uit Oss aangifte gedaan van bedreiging door haar 19-jarige zoon. De zoon had regelmatig onenigheid met zijn moeder. Maandagmiddag escaleerde dat en bedreigde hij zijn moeder in de ouderlijke woning in Oss verbaal met de dood. Hij probeerde tevens zijn moeder te slaan, waarbij hij met zijn vuist door een houten wand sloeg. De politie onderzoekt de zaak.

ÉÉNZIJDIG VERKEERSGEVAL MET TWEE GEWONDEN, Marcharen

Dinsdagmiddag zijn een 16-jarige bromfietser uit Heesch en zijn 16-jarige duopassagiere uit Haren op de Ossestraat in Marcharen gewond geraakt bij een éénzijdig verkeersongeval. De bromfietser kwam in een bocht terhoogte van het pannenkoekenhuis door een oneffenheid in het wegdek ten val en belandde in de sloot. Hij en zijn duopassagiere zijn met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het Bernhoven ziekenhuis in Oss.