Ingezonden persbericht

NetworkingDay EVOLUTION: Megacomputergame- evenement in Amsterdam

Van 29 t/m 31 augustus organiseert NetworkingDay (NWD) een groot en veelzijdig computergame-evenement (LAN-party) voor maar liefst 600 deelnemers. NWD heeft de eer om als eerste een dergelijk evenement van groot formaat in de Nederlandse hoofdstad te houden. De deelnemers komen uit heel Europa om NWD EVOLUTION bij te wonen: België, Groot-Brittannië, Zweden en Frankrijk zijn inmiddels vertegenwoordigd.

Cisco Systems zal het gigantische netwerk voor dit evenement verzorgen. Studenten van een Cisco Networking Academy, het Nova College zullen dit netwerk opbouwen. Elke deelnemer krijgt uiteindelijk een 100Mbit aansluiting, dat is al gauw zo'n tweehonderd keer sneller dan een gemiddelde breedband Internetverbinding.


NWD heeft in vijf jaar tijd veel ervaring opgebouwd met het organiseren van dergelijke evenementen. Vijftien stuks heeft NWD op zijn naam staan. Uiteindelijk is daar een multidisciplinair team van zestien man uit ontstaan die ook weer van dit evenement een groot succes gaan maken.


NetworkingDay EVOLUTION, zoals dit evenement voluit heet, duurt drie dagen en gaat 48 uur non-stop door. Voor diegenen die toch wat slaap nodig denken te hebben en geen dutje op hun toetsenbord willen doen, heeft NWD uiteraard een ruime slaapruimte gereserveerd. Verder is er ook rekening gehouden met de nodige lichaamsbeweging: buiten wordt een enorme lasergametent waar men zich fysiek kan uitleven. Ook kunnen de deelnemers door het promo-dorp lopen, waar sponsors en andere geïnteresseerde bedrijven hun stands hebben neergezet.


Op EVOLUTION worden er in de meest populaire games competities gehouden. Een aantal van deze competities is voorronde van het Best of Benelux toernooi. Na de voorrondes in Nederland, België en Luxemburg zullen de winnaars het tegen elkaar opnemen tijdens de finale op de HCC Dagen 2003. Zij zullen daar in november gaan strijden om de titel "Best of Benelux"! Verder houdt NWD ook een zogenaamde case-mod competitie. Hierbij gaat het erom wie de meest originele computerkast heeft gemaakt. En dat is nog niet alles! Want de Games gebruikersgroep van de HCC zal op EVOLUTION de derde voorronde houden van hun Formule 1-kampioenschap.


EVOLUTION is een socializing evenement - dé plek om nieuwe vrienden te maken! Maar EVOLUTION is méér: het is leerzaam, het is uniek, het is voor jong en oud, het is gezellig, het is fun! Kortom, dit evenement is een must voor iedereen die graag een game speelt. Wanneer men zich van tevoren via de website aanmeldt (www.networkingday.com) bedraagt de deelname voor de drie dagen ¤ 30,-. Bezoekers betalen ¤ 5,- aan de deur.


Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.networkingday.com.


---



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de PR van NetworkingDay, Danny Adamse, via telefoonnummer 0252-531477 of 06-28255000. Mailen kan ook: danny@networkingday.com. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om op één van de dagen zelf te komen kijken en er een verslag van maken. U kunt meer persmateriaal vinden op Internet: press.networkingday.com.
Wij verzoeken u om ons Internetadres niet af te breken met een koppelteken (-) maar op één regel weer te geven, mocht u het publiceren.