Ingezonden persbericht


El Cheapo, de online prijsvergelijker, biedt Prijs Alert Service

Prijsvergelijker elcheapo.nl, bepaal zelf wat je wilt betalen

Amsterdam, 1 augustus 2003 - In een vorig persbericht werd al melding gemaakt van nieuwe interactieve onderdelen die op El Cheapo zouden gaan verschijnen. Eén van deze onderdelen is inmiddels gereed, de Prijs Alert Service. Deze service is een handig hulpmiddel als je op zoek bent naar een bepaald artikel en wilt weten wanneer het voor een door jou aangegeven prijs te koop is. Stel, je wilt de cd 'Dangerously in Love' van Beyonce kopen maar wilt er niet meer dan E14,- voor betalen. Dit geef je door aan El Cheapo die je vervolgens een e-mail stuurt als de prijs gelijk of lager is dan E14,-. Vanuit de alert melding kun je direct doorklikken naar de site waar je het product kunt aanschaffen.

Gert-Jan van Wijk, sitemanager van El Cheapo, noemt de Prijs Alert Service een echte tijdsbespaarder. "Door je zoekopdrachten bij de Prijs Alert Service uit te zetten hoef je niet telkens zelf na te gaan of de prijs van het door jou gewenste artikel al gedaald is. El Cheapo doet dit voor je! En het mooie is ook nog eens dat deze service helemaal gratis wordt aangeboden."

Om te beginnen is de Prijs Alert Service geactiveerd voor zeven van de 22 productgroepen, namelijk Muziek, Film, Fotografie, Mobiele Telefonie, Boeken, Games en Witgoed. In een later stadium zal in alle andere relevante productgroepen de Prijs Alert Service ook geïmplementeerd worden.

# # #

Over Elcheapo.nl
El Cheapo, gestart in 1999 als onderdeel van De Telegraaf, is uitgegroeid tot een succesformule waarbij het gemak voor de consument voorop staat. Bezoekers kunnen op een simpele manier overzicht krijgen in de verschillende prijsstellingen van aanbieders. Momenteel zijn er 22 productgroepen waarbinnen gezocht kan worden: Aanbiedingen, Boeken, Beeld & Geluid, Bellen, Energie, Fotografie, Games, Geld, Geuren, Hardware, Huishoudelijk, Internet, Mobiele telefonie, Muziek, Occasions, Reizen, Software, Film, Witgoed, Wonen, Wijnen, Z.G.A.N.