Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 26 augustus 2003

ICT-dienstverlener ilionX gaat een nauwe samenwerking aan met Jaros Technologies, ontwikkelaar en leverancier van Jaros Analytics, de pre-packaged datawarehouse oplossing voor Oracle Applications. ilionX heeft de exclusieve rechten voor de Benelux verworven voor de verkoop, service en ondersteuning van Jaros Analytics.

Bedrijven die werken met Oracle Applications (versie 10.7-11i) profiteren met Jaros Analytics van een bedrijfsbrede Business Intelligence-oplossing, zonder de financiële en planmatige risicos van maatwerk. Jaros Analytics verkort de gemiddelde implementatietijd van 1,5 jaar tot slechts 6 weken en levert een financiële besparing op van tenminste 70%. ilionX heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Business Intelligence, Datawarehousing en Oracle Applications. Als value added reseller en implementatiepartner van Jaros Analytics én dankzij de kennis van de bedrijfsprocessen van haar klanten kan ilionX nu een aantrekkelijke, generieke oplossing aanbieden, tegen minimale kosten en risicos.

Over ilionX Group B.V.

ICT-dienstverlener ilionX biedt totaaloplossingen op het gebied van managed services en business services. De onderneming beschikt over uitgebreide kennis en ervaring in uiteenlopende branches als handel, industrie, transport, overheid, non-profit, finance, telecom, media en utilities. ilionX onderscheidt zich in de markt door het bieden van garanties in tijd, kosten en functionaliteit. Opdrachtgevers zijn vele toonaangevende (inter)nationale organisaties, waaronder een groot aantal multinationals. Toonaangevende opdrachtgevers op het gebied van Business Intelligence en Oracle Applications in Nederland zijn onder meer ArvinMeritor, Achmea en KPN.

Over Jaros Technologies

Jaros ontwikkelt betaalbare corporate performance management oplossingen voor Oracle Applications. Uniek daarin zijn de near real-time rapportagemogelijkheden en strategische, ondernemingsbrede analysetools. Jaros Analytics ondersteunt elk front-end rapportagetool zodat eerdere investeringen in software en opleidingen beschermd blijven. Gebruikers van Jaros Analytics zijn onder meer Minuteman en Juniper Networks.


---



Ingezonden persbericht