Gemeente Kampen

Persbericht

Kampen, 25 augustus 2003

Installatie commissie van advies beheer Kampereiland

Op donderdag 28 augustus 2003 wordt in het stadhuis van Kampen, Burgemeester Berghuisplein 1 de commissie van advies en beheer geïnstalleerd die zich gaat bezig houden met nieuw beleid inzake het beheer van het Kampereiland.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kampen hebben het beheer van Kampereiland ondergebracht bij Noorderstaete Rentmeesters is Assen. Het beheer vindt plaats op basis van bestaand beleid. De nieuw in te stellen commissie gaat zich bezig houden met nieuw beleid. Het vaststellen van nieuw beleid blijft een aangelegenheid van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad. De commissie van advies bestaat uit drie leden. De heren ing. D.J.A. Bruil, mr. K. Kok en B. Kingma. De commissie is gehuisvest op Oudestraat 151-1 te Kampen.

Op 28 augustus 2003 komt de commissie voor het eerst bijeen. Er wordt kennisgemaakt met vertegenwoordigers van het gemeentebestuur, met het bestuur van de Kampereilander Pachtersbond en Noorderstaete Rentmeesters.

U wordt van harte uitgenodigd om 16.00 uur aanwezig te zijn in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1. De commissieleden willen u dan graag te woord staan.

Portefeuillehouder: wethouder H. Breman Voor meer informatie kunt u contact opnemen met bureau communicatie Tel.nr. 33 92 718.