Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Interactieve live-televisie op internet: Remkes en De Graaf in De Publieke Verantwoording

De ministers Remkes (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en De Graaf (Bestuurlijke Vernieuwing en Koninkrijksrelaties) zitten donderdag 28 augustus om 20.00 uur in de eerste uitzending van De Publieke Verantwoording. Dit is een serie televisie-programmas die live worden uitgezonden via internet op de site www.depubliekeverantwoording.nl.
---

In De Publieke Verantwoording krijgt iedereen de kans direct via internet in contact te komen met de bewindslieden. De kijkers kunnen vragen stellen via hun toetsenbord. In de rubriek de 60 seconden van worden ingezonden videoboodschappen van kijkers vertoond met een vraag of opmerking voor de minister.

De uitzendingen vinden eens in de twee weken plaats, steeds op donderdag om 20.00 uur. De programma's zijn een dag later terug te zien op de site, al is dan natuurlijk geen rechtstreekse communicatie meer mogelijk.

Remkes en de Graaf openen op donderdag 28 augustus tevens hun eigen sites. De sites ondersteunen De Publieke Verantwoording door de mogelijkheid te bieden om themas voor een volgende uitzending in te dienen, te stemmen en te discussiëren.


---

Sitepad:

HOME - GRAFISCHE VERSIE - WEGWIJZER - E-MAIL - AGENDA
- WEB TV - ZOEKEN
---

Actueel - Persberichten - Parlementair - Publicaties
---

---

© Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties - 28 augustus 2003