Stadsdeel Zeeburg

Inspraak Nota van Uitgangspunten Van Lohuizen

Van 28 augustus tot en met 25 september 2003 ligt de concept-NvU (Nota van Uitgangspunten) Van Lohuizen ter inzage bij het Publiekscentrum in het stadsdeelkantoor, Cruquiusweg 5 te Amsterdam. De Nota van Uitgangspunten is tijdens de inspraaktermijn ook on line in te zien. Dit document is beschikbaar op PDF-formaat en is ruim 1 Mb. Om dit te kunnen lezen heeft u het programma Acrobat Reader nodig dat u gratis kunt downloaden op de Adobe-site.

Het plangebied van de NvU Van Lohuizen omvat twee potentiële bouwlocaties aan de Van Lohuizenlaan zelf, alsmede delen van de Entrepothaven en het Spoorwegbassin. De NvU heeft als doel de ontwikkeling van bedrijfsbebouwing aan de Van Lohuizenlaan en van een stadshaven in de Entrepothaven mogelijk te maken ter versterking van economie, werkgelegenheid, levendigheid en recreatie in het stadsdeel.

Gedurende de inspraaktermijn kan eenieder schriftelijke reacties insturen naar:
Stadsdeel Zeeburg
t.a.v. mw. I. Bruursema
Postbus 380
1000 AJ Amsterdam.

Mondeling reageren is mogelijk tijdens de inspraakbijeenkomst op woensdag 17 september 2003 in Koffiehuis KHL, Oostelijke Handelskade 44 te Amsterdam, aanvang 20.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met projectleider I. Bruursema of assistent-projectleider D. Schraven, tel. (020) 608 08 80.