Politie Gelderland-Midden

West-Veluwe Vallei; politie start lezersonderzoek Publicatiedatum: 28-08-2003

De politie in het district West-Veluwe Vallei heeft een lezersonderzoek gestart onder de abonnees van haar Nieuwsbrief. De lezers worden daarbij uitgenodigd te reageren op de inhoud en met verbetervoorstellen te komen.

Districtschef Kloosterman: "We zijn nu ongeveer een half jaar met onze Nieuwsbrief bezig en hebben een kleine 600 abonnees. Hoogste tijd om te kijken of we de juiste toon treffen. En - vanzelfsprekend - wat moet er anders? Ik ben dan ook benieuwd naar de reacties van onze lezers. Ik hoop dat ze massaal reageren!" Overigens worden de abonnees beloond met een gratis CD-rom over politiewerk.

Nieuw initiatief
Geheel nieuw in de vandaag verzonden Nieuwsbrief is het initiatief van de politie om mensen uit te nodigen voor een discussie over haar jaaplan. Kloosterman: "Elk jaar maakt de politie een beleidsdocument, waarin wordt vastgelegd waar het komende jaar in ieder geval aandacht aan besteed moet worden. Wie zegt mij dat die keuzes kloppen? Gegevens uit de verschillende bevolkingsonderzoeken wijzen wel in die richting, maar ik zou het ontzettend prettig vinden, als ik daar direct met de bewoners van wijken over in gesprek kan." Vooralsnog is in de Nieuwsbrief sprake van een belangstellingsregistratie. Als voldoende mensen te kennen geven mee te willen discussieren, gaat de politie discussieavonden organiseren.

Abonnee worden van de Nieuwsbrief. Dat kan gratis! Surf naar www.politiegelderlandmidden.nl en vul het formuliertje in.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 - 688221

---