Gemeente Capelle a/d IJssel


---


Gemeentelijke toezichthouders controleren woningen in vakantieperiode Toezichthouders controleren woningen van mensen die op vakantie zijn in de zomer periode.

Doe mee aan Vrijetijdsonderzoek
Op 20 augustus is de ANWB begonnen met het grootse vrijetijdsonderzoek dat de bond ooit onder haar leden heeft gehouden.

Vergadering WOP Oostgaarde
Op dinsdag 2 september 2003 om 20.00 uur vergadert het wijkoverlegplatform Oostgaarde.

Wijkfeest Fascinatio
Tijdens het wijkfeest dat op zaterdag 23 augustus in Fascinatio werd gehouden, stelde wethouder Wim de Bruin zich officieel als wijkwethouder aan de nieuwe bewoners voor.

Twee nieuwe buurtagenten
Capelle aan den IJssel heeft er nieuwe buurtagenten bij gekregen.

Toelichting op kapvergunning IVEC-terrein
Op de gemeentelijke informatiepagina van 13 augustus 2003 is het voornemen gepubliceerd een kapvergunning te verstrekken voor een aantal bomen en het onderhoud van het bosplantsoen op het IVEC-terrein.

Iedere maand proefalarm
Vanaf 1 september loeien de sirenes iedere maand

Vergadering WOP Capelle-West
Op maandag 1 september 2003 om 19.30 uur vergadert het wijkoverlegplatform Capelle-West.

Risicokaart op Internet
Op welke plekken in de gemeente kunnen grote of zware ongevallen plaatsvinden door gevaarlijke activiteiten? Informatie hierover kunt u vinden op de risicokaart van Capelle aan den IJssel.

Support in Molukse buurt
Zaterdag 23 augustus opende wethouder Wim de Bruin het voetbalveldje naast het ontmoetingscentrum Nunu Mahua in de Molukse buurt.

Belangrijke vergaderdata

Proefperiode spreekuur paspoorten
Vanaf 1 september 2003 start de deelsector Burgerzaken voor een proef van drie maanden met een afsprakenspreekuur voor het aanvragen van een paspoort.

Uit de collegevergadering van 26 augustus 2003
Op dinsdag 26 augustus 2003 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Commissie voor de bezwaar- en beroepschriften
De commissie voor de bezwaar- en beroepschriften vergadert op woensdag 3 september 2003, om 19.30 uur, in het gemeentehuis.

Vergadering Welstandscommissie 2 september 2003

Bekendmaking 16 juli 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en aanvragen voor kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 23 juli 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende reclamevergunningen, bouwvergunningen en aanvragen voor kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 30 juli 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen bouwvergunningen en kapvergunningen,in procedure zijn.

Bekendmaking 6 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen, in procedure zijn.

Bekendmaking 13 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 20 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 27 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel heeft op grond van de artikelen 8.2, 8.8 en 8.10 van de Wet milieubeheer besloten de gevraagde vergunning te verlenen.

Bekendmaking 27 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende aanvragen voor bouw-, sloop- en kapvergunningen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 27 augustus 2003
Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend...

---

info@capelle-ijssel.nl