SOGETI NEDERLAND BV

Partnership Sogeti en de Schouten & Nelissen Groep

ICT-dienstverlener Sogeti Nederland B.V. (Sogeti) en de Schouten & Nelissen Groep (SN Groep), gespecialiseerd in management, organisatie, training en opleiding, hebben onlangs een partnerovereenkomst gesloten. Voor Sogeti biedt de SN Groep kennis en ervaring op het gebied van ICT-opleidingen. De SN Groep ziet in Sogeti een professionele partner met kennis en ervaring op het gebied van consultancy, testen, implementatie en ontwikkelen van informatiesystemen.

Sogeti ondersteunt de SN Groep de komende jaren bij het harmoniseren en professionaliseren van hun ICT-infrastructuur. De afgelopen 6 jaren is de SN Groep bijna verdrievoudigd qua omzet, onder meer door een aantal overnames waardoor ook de diversiteit aan ICT-systemen en werkwijzes is toegenomen. De eerste stappen in het integratietraject zijn gezet en op 1 januari 2004 dient het financiële systeem te zijn gemigreerd naar SAP.

Martin van Zon, lid van de Raad van Bestuur Schouten & Nelissen Groep: De partnerovereenkomst onderstreept de intentie van Sogeti en de Schouten & Nelissen Groep om langdurig met elkaar samen te werken.

Hans van Waayenburg, CEO Sogeti Nederland: Schouten & Nelissen was op zoek naar een partij die haar inspireert en ondersteunt op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord. Deze partnerovereenkomst is de basis voor de invulling van deze behoefte door Sogeti.

Over Sogeti Nederland B.V.
Met circa 1.700 medewerkers bundelt Sogeti meer dan 30 jaar ICT-kennis en -expertise in één bedrijf. Het realiseren, implementeren, testen en beheren van ICT-oplossingen behoort tot haar core-business. Middels de inzet van ICT wil Sogeti bijdragen aan het behalen van de operationele doelstellingen van haar klanten in de top-200 van het Nederlandse bedrijfsleven.

Eén van onze specialismen is het bouwen en beheren van informatiesystemen die 7x24 draaien en betrouwbaar moeten zijn (HP NonStop Server(tm), voorheen Tandem). Sogeti-methodieken als TMap(r), TPI(r) en DYA(r) zijn uitgegroeid tot internationale standaarden. Meer informatie over Sogeti is te vinden op www.sogeti.nl.

Over de Schouten & Nelissen Groep
De Schouten & Nelissen Groep is een internationaal werkende organisatie, die zich richt op opleiding, training, advies, coaching, individuele begeleiding en in-company maatwerktrajecten, ondersteund met moderne methodieken zoals e-learning en praktische boeken van haar eigen uitgeverij Thema.

De volgende instituten maken deel uit van de Schouten & Nelissen Groep:
Nederland: Schouten & Nelissen, IvP (Instituut voor Psychotrauma), KDI (Kwaliteit, Duurzaamheid en Innovatie), ISES International (ICT-opleidingen en advies), LECTRIC (nieuwe media), Uitgeverij Thema, ISBW Opleiding & Training
België: IvP/POBOS, Schouten & Nelissen België
Polen: New Motivations
Frankrijk: 4S Plus samenwerking met FourStar Nederland

Meer informatie over de Schouten & Nelissen Groep is te vinden op www.sn.nl.

28 aug 03 14:19