RED BULL NEDERLAND B.V.

Nieuw in Nederland Carpe Diem Fresh

VERFRISSENDE VARIANT VAN CARPE DIEM

CARPE DIEM FRESH

Vanaf 11 augustus 2003 worden onder de naam 'Carpe Diem Fresh' de 3 dranken Ginkgo, Kefir en Kombucha in een sprankelende en verfrissende vorm geïntroduceerd in een halve liter petfles (kleinverpakking). Carpe Diem Fresh is de ultieme combinatie van een frisse smaak en een unieke werking.

Carpe Diem Puur- de gezonde frisdrank die je in balans brengt, werd in augustus 2002 succesvol geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Carpe Diem heeft als doel het drinken meer inhoud te geven door de unieke werking van de 100% natuurlijke ingrediënten en de eigentijdse smaaksensatie. Carpe Diem is uniek door zijn balans herstellende werking op lichaam en geest. Kombucha zorgt voor een betere stofwisseling en een evenwichtige darmflora, Ginkgo verhoogt de concentratie en ontvankelijkheid en Kefir verhoogt de weerstand van het lichaam.

Deze unieke werkingen zijn vanaf augustus 2003 ook verkrijgbaar in een verfrissende en derhalve dorstlessende vorm. Aangevuld met het zuiverste Alpenwater bieden deze 3 drankjes een verfrissend alternatief - uniek qua smaaksensatie, dorstlessend en gezond. Carpe Diem Fresh is het ideale drankje voor alle sportieve en bewuste consumenten die kiezen voor het hoogste drinkgenot. Carpe Diem Fresh heeft 50-30% minder calorieën dan het basisproduct Carpe Diem 'puur' en is verassend door zijn bijzondere frisse smaak. De perfecte dorstlesser bij alle sport en vrijetijdsbestedingen. In aanmerking nemende dat de markt zich meer ontwikkeld op het gebied van lichamelijk en geestelijk welzijn is Carpe Diem Fresh is een aanvulling op 'Carpe Diem puur'. Met de 0,5l petfles Carpe Diem Fresh treedt Carpe Diem nieuwe segmenten binnen. De Carpe Diem puur reeks, in de stijlvolle 0,33l en 0,75l glazen fles blijft gehandhaafd in top horeca en in het retailkanaal.

Carpe Diem Fresh is vanaf 11 augustus verkrijgbaar bij de Esso, BP, Texaco, Servex, Total en Q8 en vanaf week 39 bij de grotere Albert Heijn vestigingen en de Konmar Vestigingen 'nieuwe stijl'. De introductie wordt ondersteund door gerichte in store tastings en samplingactiviteiten.

Beeldmateriaal en aanvullende informatie kunt u gratis downloaden op onze website http://viainfo.com:8080, paswoord: 'carpediem-nieuw'. Voor meer informatie of kennismaking met de producten van Carpe Diem: Muriël Dalmulder, e-mail: muriel.dalmulder@stockvital.com, Tel:
030-2209930, Fax: 030-2209931, Mobiel: 06-53722557, www.carpediem.com.

28 aug 03 15:06