28/8 Aa en Dommel

Boxtel 28-8-2003 -

ONDER INVLOED, Boxtel/Vught

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Rijksweg A2 onder Boxtel een 51-jarige Duitse automobilist aangehouden. Hij reed onder invloed van alcoholhoudende drank. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Ook van een 23-jarige automobilist uit Vught is het rijbewijs ingevorderd. Hij reed met hoge snelheid over de A2 onder Vught en was ook behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank.

ALCOHOL IN HET VERKEER, Boxtel

In de nacht van woensdag op donderdag is op de Keizerstraat in zijn woonplaats Boxtel een

35-jarige automobilist aangehouden omdat hij onder invloed van alcoholhoudende drank was. De blaastest leverde hem een proces-verbaal en een rijverbod voor de duur van 3 uren op.

MISHANDELING EN BEDREIGING, Vught

Op het AZC aan de Reutsedijk in Vught is woensdagavond een 15 jarige asielzoeker aangehouden. De man wordt er van verdacht een medewerker te hebben mishandeld en met de dood te hebben bedreigd. De verdachte is ingesloten.

LOKAALVREDEBREUK, Vught

De politie heeft woensdagnamiddag op de Ama-campus in Vught 13 Chinese jongeren aangehouden. Zij waren, ondanks een terreinverbod toch het terrein opgekomen en weigerden ook na vorderingen in het bijzijn van de politie weg te gaan. Allen zijn aangehouden en na het opmaken van een proces-verbaal per bus vervoerd naar de Ama-campus in Deelen waar zij vandaan kwamen.FLESSENTREKKERIJ, Schijndel

Woensdag is op het politieburaeu in Schijndel een 35-jarige man uit Sint Michielsgestel aangehouden. Hij wordt ervan verdacht verschillende mensen in Schijndel, 's-Hertogenbosch en omgeving met een smoes geldbedragen afhandig te hebben gemaakt. Het gaat om vele tientallen slachtoffers. De man kwam bij de mensen aan de deur en vroeg hen om geldbedragen varierend tussen de 5 en de 70 euro om te kunnen tanken. Hij beloofde het geld terug te komen geven, wat hij vervolgens nooit deed. De politie onderzoekt de zaak.