28/8 Den Bosch

Den Bosch 28-8-2003 - .

POGING DIEFSTAL AUTO, 's-Hertogenbosch

In de nacht van woensdag op donderdag zijn op de Parallelweg in 's-Hertogenbosch twee mannen van 31 en 40 jaar oud en respectievelijk woonachtig in 's-Hertogenbosch en Veghel aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van poging diefstal van een personenauto. De diefstal werd niet voltooid omdat de eigenaar het duo op heterdaad betrapte en er vervolgens vandoor ging.

OPENLIJKE GEWELDPLEGING, 's-Hertogenbosch

Woensdagavond is op de Oranje Nassaulaan in 's-Hertogenbosch een 33-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van personeelsleden en vernieling van een ruit van de verslaafdenopvang in genoemde straat. De man is ingesloten.

WINKELDIEFSTAL, 's-Hertogenbosch

Woensdagmiddag werden twee mannen door particuliere beveiligingsmedewerkers betrapt op het plegen van diefstal van kledingstukken uit een winkel aan Achter het Stadhuis in 's-Hertogenbosch. Toen de twee zich betrapt wisten gingen zij er vandoor. Een van hen, een 28-jarige man uit Boxtel kon nog worden aangehouden en aan de politie worden overgedragen De andere verdachte wist te ontkomen. Twee van diefstal afkomstige kinderjasjes met een gezamenlijk waarde van 109,95 zijn terecht.

114 KILOMETER IN BEBOUWDE KOM - RIJBEWIJS KWIJT, 's-Hertogenbosch

Een 35-jarige motorrijder uit Tiel reed woensdagmiddag met een snelheid van 114 kilometer per uur over de Koningsweg in 's-Hertogenbosch. Het team verkeershandhaving van de politie was op dat moment bezig met een snelheidscontrole tengevolge waarvan de motorrijder zijn rijbewijs onmiddellijk mocht inleveren. Voor snelheidsovertredingen op genoemde weg zijn die dag nog 16 personen bekeurd.DUBBELE PECH, 's-Hertogenbosch

Een 36-jarihe automobilist uit Waspik kreeg woensdagmorgen op de Vlijmenseweg in 's-Hertogenbosch autopech en moest zijn auto in de berm achterlaten. Toen hij woensdagmiddag ronde de klok van vieren terug kwam bleek zijn auto weggenomen te zijn. Het betreft een blauwe personenauto van merk Fiat Tipo met het kenteken YK-39-BR.