Gemeente Bladel

> persbericht cheque jeugdvakantiewerk

---

Jeugdvakantiewerk gemeente Bladel krijgt extraatje van de wethouder

Op 27 augustus bezocht wethouder Riek Antonis het jeugdvakantiewerk in de diverse kernen van de gemeente Bladel. Als blijk van waardering overhandigde zij de organisaties een cheque van EUR 150,00 namens het gemeentebestuur.

Al een aantal jaren worden in de diverse dorpen van de gemeente Bladel jeugdvakantieweken georganiseerd. Zoals andere jaren gaat wethouder Riek Antonis op de verschillende locaties een kijkje nemen. Dit jaar gaat ze niet met lege handen. Als blijk van waardering voor het vele werk dat de organisatoren doen om de kinderen leuk bezig te houden in de vakantie, brengt ze een cheque mee van het gemeentebestuur van EUR 150,00.Dit bedrag komt boven op het subsidie dat jaarlijks aan het jeugdvakantiewerk wordt verstrekt. (De hoogte van het subsidie varieert tussen de EUR 1200 en EUR 3200, afhankelijk van het aantal kinderen in de doelgroep.)

Op 27 augustus bezocht wethouder Antonis het vakantiewerk in Hapert, Bladel, Netersel en Casteren. In Hoogeloon waren de activiteiten al een paar weken geleden en daar heeft de wethouder op 30 juli de cheque uitgereikt.


---