Gemeente Heythuysen

Nieuws

Presentje vrijwilligerswerk 2003

Ze komen er weer aan, de presentjes voor het vrijwilligerswerk! Het wordt al bijna een traditie dat de gemeente Heythuysen het vrijwilligerswerk jaarlijks extra waardeert in de vorm van een klein presentje. Deze attentie wordt jaarlijks uitgereikt als waardering voor het vele werk dat de ontelbare vrijwilligers dagelijks belangeloos verzetten.

Het gemeentebestuur heeft er voor gekozen om volgens een roulatiesysteem telkens een andere doelgroep in het zonnetje te zetten. Er is voor gekozen om in het jaar 2003 de vrijwilligers in het jeugd- en jongerenwerk een attentie aan te bieden en hun te bedanken voor het vele werk dat zij op vrijwillige basis doen voor de jeugd in de gemeente Heythuysen.

Op het moment van deze publicatie zullen vele presentjes hun weg naar de vrijwilligers reeds gevonden hebben. Voor de verspreiding heeft de gemeente een beroep mogen doen op de besturen van de verenigingen en stichtingen waar de vrijwilligers werkzaam zijn. Ook hiervoor is de gemeente dank verschuldigd.