Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe chalets, drankjes inclusief en nóg meer service: Wens chalets pakt uit deze winter!

Baarn, 28 augustus 2003... Wens chalets, bekend om de succesvolle 'catered chalets' formule voor groepen van zes tot 60 personen, brengt begin september de nieuwe brochure uit voor de winter 2003-2004. Dit jaar is de 20 pagina's tellende glossy brochure op A4 formaat uitgebracht, zodat alle nieuwe accommodaties in volle glorie vermeld kunnen worden. Zo zijn er chalets in Italië en Oostenrijk bijgekomen en zijn er speciale kindvriendelijke chalets in Champéry en Vermala (beide in Zwitserland.) en Ehrwald (Oostenrijk) Naast alle ontbijten, diners en schoonmaakservices, zijn dit jaar voor het eerst ook wijn, bier en frisdrank bij de prijs inbegrepen.

Nieuwe chalets
Eén van de nieuwe aanwinsten in het programma van Wens chalets is 'Villa Gader' in het authentieke Italiaanse plaatsje St. Vigil. Dit chalet in de Dolomieten ligt aan de rand van het gezellige uitgaanscentrum op nog geen vijftig meter afstand van de skiliften. In Oostenrijk is het deze zomer geheel gerenoveerde chalet Bristol in Bad Gastein opgenomen in het Wens programma. Van alle gemakken voorzien en gelegen op een rustieke locatie. Prijzen voor deze chalets zijn per persoon en vanaf E. 395,-.

Kinder fun in speciale kinderchalets
In Chalet des Amis in Champéry (Zwitserland) is het goed vertoeven voor de allerkleinsten met leuke Disneyfilms, lekkere banken, heel veel speelgoed en een vriendelijke staf. Alle ingrediënten om het kroost optimaal te vermaken terwijl de ouders zich op de pistes bevinden. Ook Chalet Des Amis en chalet Erlifeld in Erwhald zijn zeer kindvriendelijk en de kinderen blijven onder begeleiding van een staflid van Wens in de speelkamer van het chalet.

Nieuw in Chalet Vermala in Crans Montana (Zwitserland) is de speciale crèche waar de kinderen elke ochtend vanaf negen uur naar toe gebracht kunnen worden. Hier worden de kleine 'wurmen' tot en met vijf jaar goed verzorgd door deskundige staffers met allerlei activiteiten en films. Alle chalets zijn op aanvraag en prijzen liggen tussen E. 340,- en E. 370,- voor de volwassenen en E. 195,- per kind per week. Dit is inclusief de kinderopvang.

All-in
Wens chalets is ruim 25 jaar aanbieder van wintersportaccommodatie volgens de 'catered chalets' formule, waarbij ontbijt en diner door Nederlandssprekende staf worden verzorgd en bij de huurprijs van het chalet zijn inbegrepen. Dit geldt bij een aantal chalets ook voor de kinderopvang. Met ingang van het aanstaande winterseizoen wordt het concept echt all-in; ook bier, wijn en frisdranken zijn nu inclusief.

Jeanet de Vries van Wens chalets zegt hierover: " Genieten, uitrusten en geen zorgen. Dat is wat de gasten willen. Driekwart van onze chaletgasten boekt daarom elk jaar opnieuw. Zij kiezen voor comfort, zodat zij optimaal van iedere vakantiedag kunnen genieten. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, want overal wordt voor gezorgd. Het vernieuwde all-in concept maakt het verblijf nóg gemakkelijker voor onze gasten. Ik verwacht veel positieve reacties".

De brochure van Wens chalets is verkrijgbaar via 035 - 543 66 77 of op te vragen via de website www.wenschalets.nl.



Ingezonden persbericht