Ingezonden persbericht

Leer interessante mensen kennen via het nieuwe WheretoMeet

WORMERVEER, 20030828 -- Op 27 augustus is de site www.wheretomeet.nl gelanceerd. WheretoMeet is een volledig nieuw concept waarbij bijzondere activiteiten voor singles, fijnproevers en topmanagers worden georganiseerd. Het doel is om mensen in de gelegenheid te stellen anderen op een ongedwongen wijze te ontmoeten. De activiteiten zijn van een hoog niveau op het gebied van diners, workshops, evenementen, trips & reizen en sport. WheretoMeet richt zich op de groep van 25 tot en met 65 jaar. Men ontmoet daarbij mensen uit de eigen leeftijdscategorie.



Met betrekking tot "singles" is het WheretoMeet concept niet gericht op dating of matching maar op "meeting". Bij WheretoMeet wordt de nadruk gelegd op deze grote en steeds groeiende groep met een groot aantal activiteiten. Voor fijnproevers worden interessante activiteiten in Nederland geselecteerd, waarbij volgens oprichter en directeur Rob Molenaar bovendien een nieuwe benadering op het gebied van uit(eten)gaan wordt geïntroduceerd. Niet meer alleen of met zijn tweeën uit, maar met een groep mensen met dezelfde interesses in wijn, spijs, kunst en cultuur. Voor topmanagers is het concept gericht op netwerken.


Via de site www.wheretomeet.nl en de info & reserveerlijn 0900-12345 15 (¤ 0,40 per minuut) kan men zich gratis inschrijven als lid. Tevens kan men zich bij beide opgeven voor deelname aan de activiteiten en kan in een beveiligde omgeving worden betaald. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn een ski- en fondue arrangement bij SnowWorld, de BarcelonaShow van Wentink Events, het Zwanenmeer van het Nationale Ballet en s(w)inging dineren in het operarestaurant Pasta e Basta.


WheretoMeet speelt met het concept duidelijk in op de behoefte aan sociaal contact en gezelligheid. In nauwe samenwerking met Wentink Events wordt een eerste pilotclub voor leden van WheretoMeet gestart bij het Event Centre Aalsmeer. Behalve 'socializen' worden onder andere exclusief live entertainment, proeverijen en workshops aangeboden en worden regelmatig bijzondere sprekers uitgenodigd. De eerste clubavond vindt plaats op 28 september.





Ingezonden persbericht