Politie Zeeland


W-6098-2003 AANHOUDING

Een 25-jarige inwoonster van Middelburg is vanmiddag rond 13.15 uur in de Langeviele in Middelburg aangehouden.
De vrouw liet 2 minderjarige kinderen op de Markt diefstallen plegen, die vervolgens de producten aan haar afgaven. Bij de aanhouding gaf zij tevens een valse naam op.
Op het bureau werd ze gehoord en met een dagvaarding heengezonden.

O-6099-2003 BROMFIETSCONTROLE

Op diverse locaties in Zierikzee (binnenstad en omringende wijken) werd vandaag een brom- en snorfiets controle gehouden.
In totaal passeerden er 10 voertuigen, deze werden op de rollerbank gezet. Vijf hiervan waren opgevoerd. In totaal werden er 12 bekeuringen uitgeschreven.
In de Visstraat werd rond 20.05 uur een 48-jarige man uit Zierikzee, bestuurder van een snorscooter aangehouden wegens rijden onder invloed. De man had 1,7 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd. Hiervoor ontving hij een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uren.

W-6100-2003 ZAKKENROLLEN

Twee Vlissingse vrouwen van 70 en 72 jaar zijn donderdagmiddag tijdens het winkelen in een supermarkt in Vlissingen bestolen van hun portemonnee.
In de portemonnees zaten o.a. diverse (bank)passen, een rijbewijs en een geldbedrag van enkele tientallen euro's.

Z-6101-2003 KOP / STAART AANRIJDING HOEK

Op de N61 (kruising met de verkeerslichten) te Hoek vond donderdag rond 16.55 uur een aanrijding tussen twee personenauto's plaats.
Op de kruising met de Hoekseweg remde een 27-jarige man uit Brugge (B) voor het oranje verkeerslicht. Op dit moment was de 62-jarige man uit Terneuzen die achter de Belg reed, niet meer in staat zijn auto tijdig tot stilstand te laten brengen.
Er raakte niemand gewond, bij voertuigen raakte beschadigd.