VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl


Maaike widdershoven en hugo haenen ook in succesverlenging sound of

Music circustheater

De beide Musical Award winnaars Maaike Widdershoven en Hugo Haenen hebben bijgetekend voor de 150 extra voorstellingen van The Sound of Music, de meest succesvolle Nationale Tour uit de geschiedenis van Joop van den Ende Theaterproducties. Van 29 augustus aanstaande tot en met 11 januari 2004 spelen beiden opnieuw hun bekroonde rollen van respectievelijk gouvernante Maria en kapitein Von Trapp in het Fortis Circustheater te Scheveningen.

Ook zullen hoofdrolspelers Anne-Mieke Ruyten, in haar rol van Barones Schraeder, en Dick Cohen als Max Detweiler te zien zijn in de 'Grande Finale' van deze succesmusical. Bovendien hebben nagenoeg de voltallige cast en het orkest besloten door te spelen voor het publiek van het Fortis Circustheater.

The Sound of Music bleek de grote winnaar van de John Kraaijkamp Musical Awards 2003. De vakjury bekroonde de succesmusical met maar liefst drie Awards voor de Beste Vrouwelijke hoofdrol (Maaike Widdershoven), Beste Mannelijke Hoofdrol (Hugo Haenen) en Beste Creatieve Prestatie (Jeroen ten Brinke).

Kaarten voor The Sound of Music zijn te reserveren bij De Reserveerlijn
(0900 300 5000, Eur 0.45 p.m.).
Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl

[21) Noot voor de redactie /