Eemland noord 9.30 uur

Utrecht 30-8-2003 - Persberichten district Eemland noord

Winkeldieven aangehouden
SOEST - Een 48-jarige vrouw uit Soest werd vrijdagmiddag rond 16.45 uur betrapt toen zij zonder te betalen met een aantal boeken een boekhandel aan de Zuidpromenade verliet. Op het politiebureau heeft de vrouw de boeken alsnog betaald. De vrouw kreeg een boete opgelegd.

BAARN - Een 25-jarige man uit Zwolle is vrijdagavond om 20.30 uur aangehouden toen hij zonder te betalen met een fles drank een supermarkt aan de Eemnesserweg wilde uitlopen. De man werd meegenomen naar het politiebureau en daar bleek bij fouillering dat de man ook nog een fles in zijn onderbroek had verstopt. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

Buurtbewoners laten schrikken
SOEST - Twee jongens uit Baarn en Soest in de leeftijd van 19 en 17 jaar hebben om middernacht op het politiebureau uitleg moeten geven waarom zij op de Peter van den Breemerweg met bivakmutsen liepen. Politieagenten zagen de jongens lopen en toen zij geen afdoende antwoord kregen op de vraag waarom de jongens op dat tijdstip van de dag met bivakmutsen liepen zijn ze meegenomen naar het politiebureau. Daar gaven de jongens als verklaring dat zij buurtbewoners wilden laten schrikken. De jongens konden na verhoor het politiebureau verlaten