Politie Zeeland



O-6132-2003 BOETE VOOR BELEDIGING

Op de Hogezoom in Renesse werd zaterdag om 01.38 uur een 23-jarige Rotterdammer aangehouden wegens het uitschelden en beledigen van een politieman.
Hij bemoeide zich met een conflict waarin de politie bemiddelde en begon vervolgens een van de agenten uit te schelden. De man kreeg een boete van E 190,-.


O-6133-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Op de Kloosterweg in Burgh Haamstede kreeg een 25-jarige automobilist uit Den Hout zaterdag om 01.20 uur een proces-verbaal en een rijverbod van 5 uur.
Hij had meer dan 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Op de Elkerzeeseweg in Scharendijke kreeg een 44-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland zaterdag om 01.25 uur een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.
Hij had bijna 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Op de Oud Heiligeweg in Oosterland kreeg een 38-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland vrijdag om 22.36 uur een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.
Hij had 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


W-6134-2003 AANHOUDINGEN IN DOMBURG

In de Stationsstraat in Dmburg werden zaterdag om 02.15 uur twee Vlissingers van 19 en 20 jaar aangehouden.
In een horecabedrijf in de Stationsstraat veroorzaakten zij problemen. Toen zij de zaak werden uitgezet werd door een van hen nar een medewerker getrapt en met een fles gegooid. Hierbij raakte de deur beschadigd. Toen deze persoon werd aangehouden, probeerde de ander de aanhouding te beletten. Beiden werden aangehouden voor openlijke geweldpleging.


O-6135-2003 AANHOUDING IN KAPELLE

In de Ooststraat in zijn woonplaats werd zaterdag om 02.55 uur een 20-jarige inwoner van Kapelle aangehouden.
Tijdens een vechtpartij raakte een onbekende gewond. Toen de politie arriveerde drong de man zich op en gedroeg zich hinderlijk. Ook belette hij een ambulance de doorgang toen deze arriveerde voor de gewonde persoon. Over de gewonde en de aard van de vechtpartij is verder niets bekend.


O-6136-2003 EENZIJDIG ONGEVAL IN SNT MAARTENSDIJK

Op de Provincialeweg in Sint Maartensdijk vond zaterdag om 07.30 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 29-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Provincialeweg, komende uit de richting van Sint Maartensdijk. In een bocht verloor zij de macht over het stuur, reed van de dijk en kwam onder aan de dijk in de sloot tot stilstand. Voor zover bekend raakte de vrouw niet gewond, haar voertuig is total loss.