Binnensticht, 11.30 uur

Utrecht 30-8-2003 - Persberichten district Binnensticht

Winkeldieven aangehouden
ZEIST - Een 45-jarige vrouw uit Zeist is vrijdagochtend omstreeks 11.00 uur aangehouden toen zij zonder te betalen een supermarkt aan de Korte Steynlaan wilde uitlopen. Een getuige had gezien hoe de vrouw een zak drop in haar tas stopte en waarschuwde daarop het winkelpersoneel. In de tas van de vrouw bleken nog meer artikelen te zitten die zij niet had afgerekend.
De vrouw is voor nader meegenomen naar het politiebureau en later heengezonden met een proces verbaal.

BILTHOVEN - In een winkel aan de Uilenpad hebben twee mannen van 39 en 23 jaar uit Woudenberg en De Bilt technische goederen ontvreemd. Op aanwijzing van getuigen kon de politie de twee mannen aanhouden op de Julianalaan. De 39-jarige man verzette zich heftig bij zijn aanhouding en gaf een van de betrokken politieagent een vuistslag op het gezicht en een trap tegen de knie. De man werd geboeid en onder hevig protest meegenomen naar het politiebureau. Tegen de man is aangifte gedaan van mishandeling. Beide mannen zitten nog vast op het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

MAARTENSDIJK - Een 13-jarige meisje uit Hilversum heeft bekend vrijdagmiddag twee pakjes met rookwaar te hebben meegenomen uit een winkel op het Maertensplein. Het meisje was door het winkelpersoneel betrapt toen zij zonder te betalen de winkel wilde uitlopen. Het meisje is met een waarschuwing van de politie naar huis gestuurd.